""""po prawej w dole ludzie pływają .....
"""""""
Czy mógłbym prosić o przesłanie tego zdjęcia w orginalnych rozmiarach na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuje . Pozdrawiam
mahadarbi napisał(a):Silne lobby śląskie wciąż się powiększa...
Fatamorgana napisał(a):mahadarbi napisał(a):Silne lobby śląskie wciąż się powiększa...
Bo widzisz...my- Polacy lubimy tworzyć kliki...
Fatamorgana napisał(a):u was w stolicy to tak prawie cała polityka siedzi
Fatamorgana napisał(a):a jeszcze innym wspólne zainteresowania wakacyjne (to może dotyczyć absolutnie każdego.
anakin napisał(a):Pewnego słonecznego dnia tyle, że to niebył dzień tylko noc, a słońce świeciło po drugiej stronie globu, Ahmed leżąc w łóżku pod swoją kołdrą w różowe chrabąszcze, usłyszał pisk kota.
-Co jest???- Zapytał z wieśniackim akcętem Ahmed. Kiedy zobaczył że trolle dupczą mu kota. - Co wy tu kurwa robicie?? - Krzyknął i podniósł leżące nie opodal krzesło.
Po krótkiej wymianie słów... krzesłem, Trolle zawyły a z ich sutków popłyneło mleko. Oznaczało to najgorsze trolle przygotowały się do zadania ostatecznego ciosu.
Nagle coś hukło. To Mietek lokalny żul z Podmostowa Walną trolle butelką i wszystkie trzy padły na ziemię.
- Chodz za mną a opowiem ci całą prawdę o tobie.
mahadarbi napisał(a):Fata, nie, chyba nie do końca... Ja tam nie zauważyłam, żeby te nasze mentalne popłuczyny po komunie dobrze nam na otwartość mózgownic robiły. Zacietrzewiamy się, nasadzamy, spinamy pośladki za bardzo - oto moje obserwacje. Mało jednostek z wrodzonym luzem i spokojem, a jak są to albo uznane za inne, dziwne albo za świrnięte. Że smutne to? No, smutne, ale przyznać się do tego też nie przyznamy, bo taka nasza skrzywiona narodowość
Fatamorgana napisał(a):Spoko, nie wyrzucą...
To też ludzie a poza tym, powiększamy im przecież temat, nie?
Fatamorgana napisał(a):Ja niedługo w swej relacji przyłożę Włochom, Słoweńcom i żabojadom- zasłużyli... a co!
Fatamorgana napisał(a):Także mamy nad czym popracować..