Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

SHADOW OF THE MOON , czyli Metajna 2011.

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 28.10.2011 21:32

BeJur napisał(a):
Basiulinek napisał(a):dobre,Ani,dobre ... ;)

a jakie trafione ;)

Dobre, Ani, dobre, tiaa :wink:

Kruca, poświęciłam się, przebrnęłam przez te pitolenia, doczytałam i co? I nadal nie rozumiem, czemu niby ani nie może Ci, Beata, auta umyć i odwrotnie? Co jest takiego niezręcznego w tym, Baśku? Religia nie pozwala, paski cień czy jakasiś inna zależność, ha? :wink:
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 29.10.2011 10:14

O matko złota :!:
Człowiek na kilka dni wyjedzie, a tu opowieść ewoluowała więc czytam ... o kołach ... trójkątach ;) ... myciu auta :lol:

Mam teorię odnośnie tej dziury na plaży, opowiem wam jak się wyśpię :)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.10.2011 10:16

nero napisał(a):Mam teorię odnośnie tej dziury na plaży, opowiem wam jak się wyśpię :)

wyspać się w południe????????????????????? 8O

:)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.10.2011 10:21

BeJur napisał(a):
nero napisał(a):Mam teorię odnośnie tej dziury na plaży, opowiem wam jak się wyśpię :)

wyspać się w południe????????????????????? 8O

:)

Nie zapominaj Beata,że teściowa gościła trzy tygodnie! :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.10.2011 10:22

Aaaaaaaaaaaaaaaa no tak ...;)
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 29.10.2011 15:04

Witaj "anakin" ...

Odrabiam zaległości ! 8)
... jestem na 7 stronie (relacji, nie ... ) i "niemoc" mnie ogarnia i troszkę "źli", że co rusz trafia mi się coś takiego !

Obrazek

Nie dałoby się z tym coś zrobić !?

... sorki, że marudzę ... a w dodatku tak spóźniony!

Pozdrawiam.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.10.2011 15:26

nie Ani, ale ja odpowiem - dzięki za przypomnienie ..... trza to naprawić :oops:
parę stron dalej już się robi normalnie .... przynajmniej ze zdjęciami :)
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 29.10.2011 15:30

BeJur napisał(a):parę stron dalej już się robi normalnie .... przynajmniej ze zdjęciami :)

... dziękuję ! :lol: :lol: :lol:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.10.2011 15:35

mariusz-w napisał(a):... dziękuję ! :lol: :lol: :lol:

prosze :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.10.2011 15:47

Ło matko!
Znowu naprawiać??? :roll:
Ok.
Ale nie dziś... :oczko_usmiech:
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 29.10.2011 19:08

Moja teoria na temat tej jaskini (dziury w dziurze) przy plaży co to na łeb samochody i kamiory lecą. 
Aż dwa dni my musieli po rajchu jeździć żeby sobie pewne fakty z pobytu w Metajnie przypomnieć ;)
A było to tak ... wakacje kilka lat wstecz, pobyt na Pagu. Pewnego słonecznego poranka stwierdziliśmy trzeba by się z tego zaścianka (Mandre) gdzieś w wielki świat ruszyć ... no i wybór padł na Metajne. Podobno plaże miały być tam ładniejsze, piękna promenada widokowa i takie tam ... ble, ble ...
Ale do rzeczy. Dochodzimy do tego feralnego zakrętu i nagle ... ktoś tak dał po klaksonie, że mało my klapek nie pogubili. Niby nic dziwnego, idziemy środkiem więc kierowca se na nas titnął. Schodzimy na boczek, co by ruchu nie tamować ... przejechał ... idziemy dalej.
Po kilku godzinach wracamy z tej naszej wycieczki po jakże uroczej promenadzie i ... zjeżdża jakiś szaleniec z górki, trąbi już z 500 metrów przed zakrętem ... widzieć nas nie mógł, bo my se na kucaka w makach zdjęcia pstrykali ;)
Wtedy myśleliśmy, że to każdy "tutejszak" tak w tym miejscu daje o sobie znać ... żeby mu z drogi za wczasu zejść ... żeby mu jakie dziecko na rowerku niespodziewanie nie wyjechało itd...
A teraz drogą dedukcji to my doszli do wniosku, że: te zmotoryzowane "tutejszaki" to w trosce o potencjalnych plażowiczów tak postępowali i w miarę wcześnie woleli uprzedzić, że za chwil kilka niewyrobiwszy na zakręcie, mogą się na czyimś ręczniku znaleźć !
wolałam na ręczniku niż na głowie napisać, bo godzina jeszcze taka, że dzieci to mogą czytać, a wiadomo ... wyobraźnia dziala, a tu spać zaraz iść trza będzie
No ... więc wiecie już po co te wciągające dziury przy tej plaży natura stworzyła.
Po prostu jest gdzie się bezpiecznie schować ;)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.10.2011 19:11

aaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

czyli do chowania to było :roll:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.10.2011 19:14

A wtedy co nam to dziecko wciągnęło,to pewnie co spaść miało.. :roll:
I dziura wiedziała......

Znaczy się to..........ratuje-nie morduje?? 8O
No nie wiem.... :?

nero napisał(a):Aż dwa dni my musieli po rajchu jeździć żeby sobie pewne fakty z pobytu w Metajnie przypomnieć ;)

To aż tak dobrze wpływa na pamięć? :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.10.2011 19:24

anakin napisał(a):To aż tak dobrze wpływa na pamięć? :wink:

coś w tym musi być ..... ja jak mam problemy z pamięcią to do Czech się "przejeżdżam" :)
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 29.10.2011 19:28

anakin napisał(a):
nero napisał(a):Aż dwa dni my musieli po rajchu jeździć żeby sobie pewne fakty z pobytu w Metajnie przypomnieć ;)

To aż tak dobrze wpływa na pamięć? :wink:

No wiesz ... na 30godzin wsadziliśmy dupy do ciężarówki ... dwie noce jazdy ... zasnąć nie można było ... takie rzeczy nam się poprzypominały, że ho ho ... ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

SHADOW OF THE MOON , czyli Metajna 2011. - strona 48
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone