Marek358 napisał(a):No to chyba ja muszę za ciacho wystarczyć
znaczy jestes tam od 3 sierpnia?
Marek358 napisał(a):No to chyba ja muszę za ciacho wystarczyć
Marek358 napisał(a):forumka.nika napisał(a):Marek358 napisał(a):No to chyba ja muszę za ciacho wystarczyć
znaczy jestes tam od 3 sierpnia?
Dopiero od 10go.
M.M.E.D.. napisał(a):A może jakieś zdjęcia ze Sevidu ktoś wrzuci
alessandro1977 napisał(a):M.M.E.D.. napisał(a):A może jakieś zdjęcia ze Sevidu ktoś wrzuci
Proszę...
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
kuras33 napisał(a):forumka.nika napisał(a):kuras33 napisał(a):ja obecnie jestem w SEVID z rodziną, do plaży 40 metrów. Możliwość dojścia do plaży po przeciwnej stronie 70 metrów. wypożyczalnia kajaków, dobra rakija domowej roboty. cisza i spokój. plaża kamienista ale jest też z możliwością dojazdu autem lub kajakiem pontonem do plaży piaszczystej
jedziemy od 3 do 17 sierpnia, 4 rodziny z dziećmi do jednego domu.
Tez przy plaży.
Mozesz mi powiedzieć jakie są zejscia do wody? Czy od razu głeboko czy płytko przy plaży?
Zaopatrzenie w sklepie możliwe?
zejście u mnie do wody rewelacyjne, podejście od apartamentu w cichą zatoczkę-zero wiatru, pomost do opalania, płytko dla dzieci (super zbieranie krabów, jeżowców, ryb) woda bardzo czysta. W Sevid na końcu półwyspu jest ciężko z plażą bo jest głęboko, dużo skał i co ważne bardzo wieje.
do sklepu 300 metrów ceny jak w Konzumie w Trogirze (15 km) i Rogoznicy (8km) więc super bo na miejscu.
Kajak na tydzień 75 euro u właściciela, możliwość zrobienia grilla, polecam ośmiornice domowej roboty! tajnym przepisem właściciela. Niedaleko jest też plaża piaszczysta możliwość dojazdu autem lub dopłynięcie kajakiem lub łódką. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Rodzina Vukusic zaprasza
Stąd nie chce się wyjeżdżać a zaznaczam, że jestem jeszcze w trakcie urlopu
M.M.E.D.. napisał(a):
Wielkie Dzięki fajna mieścina masz może zdjeci tej knajpy
alessandro1977 napisał(a):M.M.E.D.. napisał(a):
Wielkie Dzięki fajna mieścina masz może zdjeci tej knajpy
Nie ma za co...zdjęcie knajpy mam ale za dużo na nim twarzy dlatego nie wkleję
Ja kiedyś pojadę tam ponownie bo to był wspaniały wypoczynek z dala od zgiełku
Do knajpki chodziłem tylko na piwo a jadłem w Primostenie, Rogoźnicy i Marinie...
No i ....tnij "cycaty"
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje