Martini2000 napisał(a):To ja Ci powiem ze w Splicie np. sa az 2 serwisy DEAWOO - 4 lata temu mielismy przygode z Espero kumpla - poszla Diodna Plocia - koszt 1000 zl (regulator napiecia czy cos takiego ) takze niezle w plecy , ale podobno w Polsce jest podobna cena, po prostu DEAWOO daje gwrancje 3 lata a pozniej martw sie czlowieku sam ,i placz jak masz placic za czesci - koszmarrrrrr - w zyciu nie kupie DEAWOO !!!
Pozdrawiam
i oby Wam sie nic nie przytrafilo na trasie - bo ta marka faktycznie jest im obca
P.S.
Dam Ci wskazowki jak mysmy szukali serwisu DEAWOO - po prostu pojechalismy drugim autem do Splitu (punto i sie zepsul) kumpel zostal w warsztacie Fiata naprawiac Punto a my latalismy po Splicie i szukalismy Serwisu -
Mozna latwo znalezc serwis (szukaj DEAWOO na HR rejestracjach i zawsze bedzie tam jakas naklejka lub ramka od tablic z reklama DEAWOO - my tak znalezlismy w Splicie 2 Serwisy)
Martini2000 napisał(a):DEAWOO daje gwrancje 3 lata a pozniej martw sie czlowieku sam ,i placz jak masz placic za czesci - koszmarrrrrr - w zyciu nie kupie DEAWOO !!!
Jacunio napisał(a):Martini2000 napisał(a):DEAWOO daje gwrancje 3 lata a pozniej martw sie czlowieku sam ,i placz jak masz placic za czesci - koszmarrrrrr - w zyciu nie kupie DEAWOO !!! :evil:
Części wcale nie są drogie (zwłaszcza zamienniki) a same Daewoo są naprawdę dobre - ja mam piąty rok Lanosa i palcem przy nim nie kiwnąłem.
Żona ma Tico i też jeździ bez problemów.
PozdraV
J.
ewa7770 napisał(a):...
Nie zgodze sie ze marka DEAWOO jest obca chorwatom.Bedac w lipcu w Cro widzialam calkiem sporo Lanosow na chorwackich numerach.
.....
Witam,ja byłem w Cro.Lanosem,sprawił się bez problemów więc nie martw się na zapas,mały przegląd techniczny najlepiej w serwisie i w drogę.Serwis Daewoo widziałem tylko w większych miastach.Udanego urlopu.Yellow6 napisał(a):Cześć!Jestem nowy na forum więc wypada się przedstawić. mam na imię Grzesiek i 27 sierpnia odpalam na PAG. Ponieważ jedę Nubirą mam pytanie: czy ktoś na wszelki wypadek zna jekieś serwisy tej marki Daewoo w Chorwacji. Do tej pory sprawowała się super ale może lepiej wiedzieć na wszelki wypadek.