napisał(a) Aldonka » 30.09.2009 21:10
Jakoś skończyć nie mogę, nie chce się wyjeżdżać z Cro
Peka to tak naprawdę naczynie w którym się owo danie robi. [b[Mdziumka[/b] masz rację, tyle że ja wiem, że to nie tyle to na co się wkłada wszystkie składniki a właśnie ta kopuła nazywa się peka.
A peka może być ze wszystkiego czego dusza zapragnie: kura, jagnięcina, ryby. Nasza Aida zawsze robiła nam z kury i warzyw: ziemniaki, pomidory, cukinia, papryka. Ja papuguję po niej ale i tak nie wychodzi mi taka dobra, ona jakieś sekretne zioła dodaje
Zasypuje się to wszystko żarem i czeka, tak dobre 2 godziny.
Kasieńka napisał(a):Właściciele lodziarni powinni jej zapłacić za taką reklamę
Za reklamę zapłacili darmowym lodem
pavio miło mi i cieszę się, że umiliłam Ci niedzielę i że zechciałaś spojrzeć na Cro moimi oczami.
Ania W za szybko nam rosną te dzieci, za szybko
A Dubrownik - cóż, zapieram się że w przyszłym roku na pewno sobie odpuszczę ale z drugiej strony wiem, że jeszcze wiele tam do odkrycia mam
JacYamaha dzięki za filmik, nie widziałam tego odcinka.