Zica bardzo ładna. A jak w Twojej opinii Wojtku wygląda porównanie Studenicy i Sopocani? Chodzi mi o wrażenia czysto estetyczne.
Pzdr
K2
CROberto napisał(a):Piękne te Monastyry
CROberto napisał(a):Mieszasz mi w głowie jeszcze nie tak dawno temu miałem kilka oczywistych kierunków - konkretnymi trasami......a teraz przez Ciebie mam pustkę w głowie ,od tego urodzaju
tompie68 napisał(a):Franz napisał(a):Gdzie byś nie pojechał, znajdziesz coś godnego uwagi...
Zgadzam się w całej rozciągłości. Nie trzeba nawet daleko jechać. Również w Polsce są czarujące i magiczne miejsca.
Jacek S napisał(a):
Mam nadzieję Wojtku, że niedługo będzie aktualizacja tego wątku.
Jacek S napisał(a):Mam nadzieję Wojtku, że niedługo będzie aktualizacja tego wątku.
piotrf napisał(a):Witaj na forum po powrocie z . . . no właśnie skąd
Franz napisał(a):Z krainy deszczowców. W której takiego słonecznego lipca nie było od dwudziestu lat...
piotrf napisał(a):Kraina deszczowców i Wojtek Franz - jakoś mi to nie . . . czyżby zmiana upodobań
Zaintrygowałeś mnie bardzo
Mariusz nie pisnął ani słówka , czekam więc cierpliwie na relację
Franz napisał(a):Jacek S napisał(a):Mam nadzieję Wojtku, że niedługo będzie aktualizacja tego wątku.
Zgadza się. Wkrótce.
Dziś wróciłem z trasy.piotrf napisał(a):Witaj na forum po powrocie z . . . no właśnie skąd
Z krainy deszczowców. W której takiego słonecznego lipca nie było od dwudziestu lat...
Pozdrawiam,
Wojtek