DarCro napisał(a): Quiz z pierwszej strony wygrał kulka – 3 punkty, a PabloX zajął drugie miejsce z 2 punktami.
Rywalizacja była zatem bardzo wyrównana -
… tak jak mecz Mołdawia – Polska…
Gratuluję zwycięzcom!
Hvala!

Fanatic

DarCro napisał(a): Quiz z pierwszej strony wygrał kulka – 3 punkty, a PabloX zajął drugie miejsce z 2 punktami.
Rywalizacja była zatem bardzo wyrównana -
… tak jak mecz Mołdawia – Polska…
Gratuluję zwycięzcom!
demi-duox napisał(a): Zazdroszczę zdolności percepcji tylu wrażeń (po takich wakacjach trochę czasu zabiera dojście do siebie jak się wróci do domu?)
demi-duox napisał(a):Nb. z tych wyliczeń mógłby się urodzić tytuł całości - Wakacje za granicą za 10 euro są możliwe(albo i mniej licząc po dzisiejszym kursie).
demi-duox napisał(a): Najlepsze było to, że jak się relacja zaczynała to miałem wrażenie, że jest ona pisana na bieżąco, wprost z podróży.
Szymuś napisał(a):To może kwestia kalibracji obu ekranów
Jacek S napisał(a):Szkoda, że to już koniec - jak teraz żyć?
krzyswerm napisał(a):W te wakacje wybieram się w podobną trasę tylko chyba w odwrotnym kierunku: BiH, Czarnogóra, Albania, Macedonia, Serbia. Może uda mi się zahaczyć o północna Grecję. Mam nadzieję, że dostarczy mi podobnych wrażeń co Tobie.
KOL napisał(a):Dzięki za relację i dzięki za Uvac. Niedawno zastanawiałem się co tu jeszcze ciekawego można by w Serbii zobaczyć. Pomyśleć, że podczas tegorocznych wakacji przejeżdżaliśmy tak blisko i nie mieliśmy pojęcia o tym pięknym miejscu.
dangol napisał(a): Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zobaczyć chociaż kilka z tym miejsc, jakie pokazałeś i barwnie opisałeś.
DarCro napisał(a):No właśnie, to miała być , o ile pamiętam, zorganizowana objazdówka - o dziwo po Serbii… Jak było? Coś zaskoczyło lub szczególnie wpadło w oko?
krakuscity napisał(a):Serbia - ładny kraj, mili ludzie , jest taniej niż w Chorwacji, ale lubią politykować i się "wybielać" [...] Swoje "wyczyny" przemilczają , ot taka ich dotknęła amnezja
DarCro napisał(a):Unikaliśmy konfrontacji , i do monastyrów część żeńska wyprawy owijała się cieniutkimi szerokimi szalami, w które Moja Lepsza się zaopatrzyła
DarCro napisał(a):Jakby ktoś chciał mi towarzyszyć w kolejnej małej przygodzie, to zapraszam:![]()
rumunia-okiem-wampira-w-bagazniku-t41714.html
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe