DarCro napisał(a):Mamy uczucie, że to hamulce się palą
DarCro napisał(a):w oparach palonego plastiku
DarCro napisał(a):
Mamy uczucie, że to hamulce się palą, więc i tak zginiemy podczas próby zjazdu/ Ta refleksja działa na nas na tyle uspokajająco, że ponownie zbieramy się za spuszczanie się – bo tak trzeba to nazwać – w dół, na łeb na szyję, na spotkanie kolejnej betoniarki, śmieciarki, TIR-a i dźwigu…
KOL napisał(a):Zazdroszczę wam tego Starego Qeparo (oprócz przygód samochodowych oczywiście). Ja kilka razu już miałem w planie wizytę w tym miejscu i jakoś nigdy się nie udało, raz z lenistwa, raz z braku czasu, a raz przez obawy o samochód właśnie.
KOL napisał(a):Super zdjęcia i relacja.
demi-duox napisał(a):Ciekawa ta Albania.
Tutaj http://www.youtube.com/watch?v=Ay4x114-Vvw trochę inna, a może taka sama?
kulka53 napisał(a):Masz plastikowe hamulce?
PabloX napisał(a):I kto by pomyślał, że spuszczanie się może implikować tak bezpośrednie zagrożenie życiaDarCro napisał(a):
Mamy uczucie, że to hamulce się palą, więc i tak zginiemy podczas próby zjazdu/ Ta refleksja działa na nas na tyle uspokajająco, że ponownie zbieramy się za spuszczanie się – bo tak trzeba to nazwać – w dół, na łeb na szyję, na spotkanie kolejnej betoniarki, śmieciarki, TIR-a i dźwigu…
armar napisał(a):no ale ten dojazd ...... a może tam na piechotę dałoby radę ?
armar napisał(a):A może jednak to nie sprzęgło ?
czekam na rozwiązanie zagadki
DarCro napisał(a):armar napisał(a):A może jednak to nie sprzęgło ?
czekam na rozwiązanie zagadki
No to poczekajmy.
DarCro napisał(a):demi-duox napisał(a):Ciekawa ta Albania.
Tutaj http://www.youtube.com/watch?v=Ay4x114-Vvw trochę inna, a może taka sama?
Bardzo dobry reportaż. Sprawa zaprzysiężonych dziwic północnej Albanii jest mi znana, ale nie wiedziałem, że Polacy to udokumentowali.
Warto zauważyć, że dzięki takiemu rozwiązaniu górale mieli jak zapełnić braki mężczyzn (bo tam przez wieki tłukli się niemiłosiernie) i rozwiązali bezboleśnie sprawę transseksualizmu (może bardziej "trans", niż "seksualizmu").
Lidia K napisał(a):Nie każ nam długo czekać, po długim męczącym oczekiwaniu nawet najciekawsze rozwiązanie przestaje cieszyć. A kto będzie pamiętać na co czekał
milosz150 napisał(a):Sądzę, że za 10 lat jak tam wrócisz to już będzie kurort
milosz150 napisał(a):o hamulce się nie martw, są gorsze problemy jedź dalej
demi-duox napisał(a):To było takich pań więcej?
DarCro napisał(a):Zatrzymujemy się na najbliższej, pierwszej lepszej plaży
Nic specjalnego, kupa ludzi, woda ciepła, hotele. Szybko się zmywamy...
DarCro napisał(a):Na dole przepaści rzuca się w oczy Perroi i Thate (Suchy Potok)
DarCro napisał(a):Droga – jak to Albania - jest … nówką
DarCro napisał(a):sprzęgło się podwędziło
DarCro napisał(a): „Dlaczego kobiety mają dwie torebki?”
Odpowiedź brzmi: „Aby móc jedną zgubić bez większych strat.”
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe