Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Senj-campingi

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacek36
Odkrywca
Senj-campingi

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 07.08.2008 18:30

witam, byl ktos moze w Senj na campingu? jest tam camp Bunica I ale nie moge znalezc zadnych opinii a nawet stronki tego campu...
misia53
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) misia53 » 08.08.2008 08:37

Byłam w Senj ale nie kojarze na którym campingu byłam. Nie jest to ładny rejon, jak mozesz jedz bardziej na południe, ja naszczescie byłam tylko przejazdem.Trafiłam brzydką pogodę , kropił deszcz ale za to tylko tu widzialam raz delfina, który podpłynął do plazy!
wojteker
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojteker » 11.08.2008 22:24

Jeżeli lubisz spokój i ciszę to polecam ten kamp trochę bardziej na północ w stronę Lun :

http://www.metajna.com/skovrdara/01.htm
Ostatnio edytowano 12.08.2008 12:43 przez wojteker, łącznie edytowano 1 raz
fiedler
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fiedler » 12.08.2008 12:07

Witam. Niecałe 4 km na południe od Senja jest sympatyczny, kameralny camp "UJČA". Polecam. http://www.camp-ujca.com/index.html
misia53
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) misia53 » 12.08.2008 13:18

Własnie po obejrzeniu zdjec stwierdzam że to własnie był ten camping. Niestety zrobił na mnie odrażajace wrazenie, poniewaz było pózno byłam zmuszona sie przespac. ale po pierwsze brudne sanitariaty, poza tym obsługa bała pijana- powiem szczerze wracałam z Plejesaca i to był dla mnie szok ze wogóle cos takeigo jeszcze funkcjonuje w CHorwacji. Szczerze nie polecam!
fiedler
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fiedler » 13.08.2008 11:15

No cóż.... Po raz kolejny okazuje się że mam odmienne wspomnienia z tych samych miejsc. Byłem na tym kempingu całe 5 dni w lipcu 2008r. Ani raz nie zauważyłem brudu w sanitariatach ani też pijanej obsługi (powtarzam - obsługi). Na kempingu było cicho i spokojnie, parcele zacienione, do morza 30 m, na plaży luźno, w łazienkach bez większych kolejek, trzyosobowa, młoda obsługa bardzo sympatyczna. Trafiłem tam zjeżdżając po prostu z trasy i był to strzał w 10-tkę:). Cieszy mnie że są jeszcze takie miejsca gdzie komercja nie zagląda. Co do okolicy.... to prawda - Dalmacja jest piękna, na pewno ciekawsza i bogatsza w atrakcje ale jeśli szukasz czegoś innego niż zatłoczone promenady - polecam tę okolicę, włącznie z przywołaną przez wojteker-a północną częścią wyspy Pag. Pozdrawiam.
misia53
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) misia53 » 13.08.2008 11:44

Moze ja akurat tak trafiłam... ze panowie zabalowali.
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 13.08.2008 12:33

Kilka lat temu w 2003 roku był camping w samym Senj, mały, na kilka przyczep, w centrum. Pod samą Jadranką. Nie wiem czy istnieje nadal. Wtedy uważałem, że jego lokalizacja jest bez sensu. Mieszkałem kilka dni na małym rodzinnym campingu w zatoce Spasovac (miejscowość na drogowskazie też tak się nazywała). 2-3 kilometry na południe od Senji. Kilka domów i pólko namiotowe. Pamiętam, że była bardzo zimna woda. Jakieś zimne źródła w otaczających skałach. Doskonale chłodziło napoje. Później przeniosłem się na północ do Novi Vinodolski. Kamping się nazywał Zagori ale czy jeszcze jest ?

Powrót do Kempingi