Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolanda napisał(a): ......zresztą będzie to najdłuższy i najweselszy piąteczek
Na koniec relacji z piątku możemy poczekać nawet do piątku
pzdr
Miło mi,Dzięki Tomku
Ps.Przepraszam dzisiaj tak tylko pobieżnie przewertowałam ale muszę to napisać erupcja I erupcja II szczęka mi opadła ..............MEGA !!!!! jutro tak na spokojnie sobie poczytam Pozdrowionka dla Hani odważna z niej dziewczyna
TomKinS napisał(a):Wczoraj w radiu mówili, że w Chorwacji śnieg sypie, choć " sypie" to pewnie przesada. Ale jeśli to prawda to chorwackie dzieci mają wolne w szkole by zobaczyć "dziwne" zjawisko przyrody. Ech... , zazdroszczę klimatu
Dzisiaj a w zasadzie wczoraj w TVN-owskim DD podawali ile tam tego napadało , a jedna pani Chorwatka tak powiedziała: "owszem może i dużo nam tego śniegu napadało ale i tak jest lijepa" więc jak im nie zazdrościć klimatu, no jak Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 10.12.2012 03:13 przez Jolanda, łącznie edytowano 2 razy
Jolanda napisał(a):najbardziej oszałamiającą atrakcją na stałym lądzie jest Park Narodowy Krk.
Na mnie Krka też wywarła bardzo dobre wrażenie. Pięknie pokazałaś ten skansen.
A co do zdartych traperów - ciężko mi się było doliczyć, ale wyszło coś około szesnastu par.
Pozdrawiam, Wojtek
wiesz Wojtku jest tu wiele osób, między innymi równiez i Ty należysz do tego zacnego grona, wiele widziałeś, posiadasz ogromną wiedzę i potrafisz ją w jakiś bajeczny... magiczny wręcz sposób przkazać .... Dzięki lubię skanseny może właśnie dlatego udało mi się go tak fajnie pokazać co do traperów tak myślałam, że mogą nastąpić jakieś trudności z doliczeniem się bądź co bądź byłam pewna, ilości ale , ani przez chwilkę nie zwątpiłam w to że może nie udać się je zliczyć
No tak .....i tak pod moją nieobecność zakończyła się ta piękna przygoda ech......żal...... jedyna nadzieja, że nowy rok coraz bliżej .......i może jakoś człek dotrwa Dzięki Jolka za te ciepłe klimaty
Miecia napisał(a):No tak .....i tak pod moją nieobecność zakończyła się ta piękna przygoda ech......żal...... jedyna nadzieja, że nowy rok coraz bliżej .......i może jakoś człek dotrwa Dzięki Jolka za te ciepłe klimaty
za to pod moją nieobecność wiele nowych relacji powstało patrz Asia już kwiecień kiedy to zleciało również Dziękuję za to że chciałaś tu być razem ze mną
mervik napisał(a):
Jolanda napisał(a):fajnie było nawet sobie nic nie złamałam Dzięki Mervik-u
to ja dziękuję za fajną relację
Merviku zaczynam nadrabiać zaległości w relacjach i wiesz co Ci powiem aleście tych kilometrów zrobili ech jak ja Wam tego zazdroszczę Ogromne Dzięki że byłeś tu ze mną
piotrf napisał(a):Dziękuję Jolu za piękną relację ( kolejna zakończona pod moją nieobecność )
Fajnie buło ogrzewać się Twoimi zdjęciami . . . Teraz trzeba poczekać na kolejną , z następnych odwiedzin w Chorwacji ( )
Pozdrawiam Piotr
Miło mi Piotrze to ja Dziękuję że mogłam Cię tu gościć relacji ..raczej już nie będzie ale jakieś tam fotki pewnie wkleję a czy Chorwacja ....zobaczymy Pozdrawiam serdecznie Jola
mysza73 napisał(a):Piękny był to sen , dziękuję ,
szkoda tylko, że trzeba się obudzić
Dziękuję Agnieszko za tak miłe słowa Miło mi było Cię gościć zamknij na chwilę oczy ..... słyszysz morza szum ..cykad śpiew ? znów jesteś w Chorwacji
a, sen ....tak naprawdę nigdy się nie skończy bo zapisany jest we wszystkich naszych relacjach Buziaczki Pozdrawiam serdecznie Jola
Prześledziłem od samego początku Twoją relację i muszę przyznać, że jest naprawdę świetna. Miłe, lecz nie patetyczne komentarze ozdobione pięknymi ilustracjami z podróży to coś, co w różnych relacjach z podróży kocham najbardziej.
Zaczynam się zastanawiać nad ziszczeniem własnego Snu o Dalmacji.
kamienw napisał(a):Prześledziłem od samego początku Twoją relację i muszę przyznać, że jest naprawdę świetna. Miłe, lecz nie patetyczne komentarze ozdobione pięknymi ilustracjami z podróży to coś, co w różnych relacjach z podróży kocham najbardziej.
Zaczynam się zastanawiać nad ziszczeniem własnego Snu o Dalmacji.
Pozdrawiam, kamienw
Witaj kamienw Dzięki za miłe słowa jeśli tylko ziścisz swój własny sen ( a ,jestem pewna że Ci się uda ) to ,daj znać proszę chętnie poczytam Pozdrawiam serdecznie Jola
emarylka napisał(a):I ja tu byłam, miód............ na serce ta relacja napatrzyłam się na te naszą cro, że ho. ho już by się chciało jechac
Witaj emarylko Miło mi ,dziękuję fajnie wiedzieć że jest jeszcze ktoś ,kto chce to czytać Też już bym chciała tam być Pozdrawiam serdecznie Jola