Aneta.K napisał(a):mervik napisał(a):mervik napisał(a):gdzieś coś takiego miało miejsce,tylko nie pamiętam gdzie -w posągu kobiety pocierało się pierś
-muszę żony się zapytać ,ona powinna pamiętać chyba to w cro
Pewnie w Makarskiej ooooooo tu
Miecia napisał(a):Wiesz Jolu......Złota Brama i jej otoczenie było remontowane......dokładnie nie pamiętam, który to był rok, gdy trafiliśmy na rusztowania
Jolanda napisał(a):Miecia napisał(a):Wiesz Jolu......Złota Brama i jej otoczenie było remontowane......dokładnie nie pamiętam, który to był rok, gdy trafiliśmy na rusztowania
widocznie źle zrozumieliśmy
ale było coś że najlepiej zachowana czy jakoś tak
Asiu Dzięki za info
a te Twoje kolczyki to se wygooglowałam i już wiem jak wyglądają murzynki
Miecia napisał(a):Jolanda napisał(a):Miecia napisał(a):Wiesz Jolu......Złota Brama i jej otoczenie było remontowane......dokładnie nie pamiętam, który to był rok, gdy trafiliśmy na rusztowania
widocznie źle zrozumieliśmy
ale było coś że najlepiej zachowana czy jakoś tak
Asiu Dzięki za info
a te Twoje kolczyki to se wygooglowałam i już wiem jak wyglądają murzynki
Co do bramy.......pewnie jest najlepiej zachowana.....
a co do murzynków ......naczytałam się i........kupiłam
piotrf napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):mervik napisał(a):o co chodzi ,z tym macaniem palca
Tak w zasadzie nie chodzi o macanie lecz pocieranie
Czasem chodzi o uściśnięcie
Pozdrawiam
Piotr
Miecia napisał(a):Jolanda napisał(a):co do kolczyków to
szkoda że mi wcześniej o nich nie powiedziałaś
też bym sobie takie kupiła
Moja droga.....kiedy ja zupełnie zapomniałam, że je mam
dopiero czytając Twoje teksty......oglądając fotki, doznałam takowego olśnienia
Iwona75 napisał(a):Hej , przy porannej kawusi , kolejny( bogato zdobiony w dodatku ) , odcineczek przeczytałam.
I mam całkiem miły poczatek dnia , dzięki
Iwona1973 napisał(a):Ech...trzy lata temu gościła nas piękna Rogoźnica, a teraz dzięki tej cudownej relacji wracają wspomnienia, będę tutaj częstym gościem, pozdrawiam i czekam na więcej
Powrót do Nasze relacje z podróży