Witam
właśnie wróciłam z 2 tygodniowego pobytu, właśnie się zarejestrowałam bo....się zakochałam W Chorwacji oczywiście
byliśmy pierwszy raz....razem z mężem i niespełna 2 latnim synem, jechaliśmy z Krakowa przez Wiedeń, nocowaliśmy przy Plitwickich Jeziorach bo to był nasz punkt obowiązkowy do zwiedzania...synek w nosidle albo na nogach radził sobie całkiem ekstra,
docelowo trafiliśmy przez wakacje.pl do Hotelu Jadran w Seget Donji przy Trogirze, spędziliśmy tam 13 dni, nie mogę narzekać
Zwiedziliśmy Split, Omiś, Mostar, Szybenik, Primosten oczywiście Trogir, Ciovo wielokrotnie i chcemy więcej.... mąż też pierwszy raz też zachwycony...mam ochotę opisać wszystko po kolei podzielić się swoimi przeżyciami...Chorwacja jest piękna!! na fish pikniku byliśmy z Filips Marine tradycyjną chyba trasa z Seget czyli Solta Dvernik i obiad na Ciovo...jakoś tak może na razie nieskładnie pisze ale piszę co przychodzi mi po kolei do głowy jeśli ktoś będzie miał pytania odnośnie hotelu miejscowości czy czegokolwiek innego zapraszam a sama obiecuję dzielić się swoją może jeszcze niewielką wiedzą zamierzam intensywnie się dokształcać