rynioo napisał(a):Jeśli masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem to proszę bardzo:
platon napisał:
tworzenie wątków o dupie Maryni na poziomie przedszkola
A tu masz co ja mu odpisałem
O wszechwiedzący a sam tworzysz kolejny wątek na ten sam temat.Wszakże to ty byłeś autorem tematu o podłośąci ludzkiej,gdzie wylewasz swoje flustracje i tu będzie to samo
Jeśli jeszcze masz kłopoty ze zrozumieniem to napiszę Ci,że chodziło mi o to,że krytykuje innych,iż zakładają liczne wątki,a sam zakłada kolejny wątek na ten sam temat.
1.
Tutaj jest w miarę kompletna diagnoza frustracji więc jeżeli nie jesteś psychologiem albo innym psycho... nie masz uprawnień do wyrażania takiego zdania o kimś kogo nie znasz, a gdybyś nawet był... to obowiązywałby Cię odpowiedni kodeks etycznego zachowania się
Właśnie ten Twój zarzut uznałem za
obrażanie i psucie atmosfery, chociaż atmosfera i tak jest już zepsuta...
2. Wyjątkowo wśród wątków "o niczym" ten akurat rozpoczął się dość konkretnie.
I jak napisał autor
miał byc przyczynkiem do dyskusji
A przecież nie będę wymieniał tych kilkunastu osób, które stwierdziły, że jak wątek jest luźny to jest OK, więc jak jest konkretny i związany z forum cro.pl to tym bardziej.
Jak się umówimy z Platonem, to będziemy się tutaj po dziesięć razy dziennie pozdrawiać, żeby poprawić sobie samopoczucie i pogodę
3. W takim razie, teraz moje zdanie zgodne z tematem wątku:
a)
zaprzestanie pisania przez tych co obrazili się na adminka
nie wiem czy się obrazili, czy nie ale faktycznie mnóstwo osób nie ma ochoty tutaj pisać... ja też w porywach negatywnych emocji czasem postanawiam, że już nie napiszę niczego co miałoby ukazywać moje prawdziwe uczucia lub emocje, bo takie coś jest możliwe tylko w gronie życzliwych osób i przyjaciół... bez skrupułów usunąłem wiele wypowiedzi, a jako ich autorowi forum oferuje mi możliwość skasowania wszystkich
b)
tworzenie wątków o dupie Maryni na poziomie przedszkola
nie potrzeba dodatkowych komentarzy poza tym, że ten bieżący jest na temat poważny i dotyczący wszystkich
c)
1000 postów z achami i ochami
na ten temat już pisałem... są różne zdania ale widoczne jest to, że kilka osób celowo "epatuje się" (wiem że trudne słowo) tymi słowami tylko po to, bo wydaje im się, że mnie robią na złość a nie całemu forum
d)
V kolumna bedąca tu od dawna
nie mam dowodów ale pojawiają się czasem "naloty" i dowody celowej destrukcji
e)
paru zawodowych artystów piszących tylko dla kasy
mógłbym wskazaś parę osób zawodowo związanych z ogólnie pojętą branżą... tutaj raczej nie piszą dla kasy, bo nie wiem jak można na tym zrobić tutaj pieniądze ?
f)
niechęć do pisania stałych forumowiczów
to już było w punkcie a) ale załóżmy że chodzi tutaj o tych co się nie obrazili...
g)
co jeszcze ?
- prawie każda sprawa dzieli, zaginęła "w tle" idea, która miała łączyć
- podziały, podziały, podziały...
- trollizm wewnętrzny (to nie mój patent
)
- trollizm zewnętrzny - czasem to tępiłem, dopóki mi się nie znudziło... nie ma skuteczności gdy samemu walczy się z wiatrakami...
Jedynie, gdyby coś mi się jeszcze przypomniało "w temacie" dyskusji to tutaj się jeszcze wypowiem
Pozdrawiam
Józek