luk006 napisał(a):Agnieszko czy w Kaśtelach jest jakieś miejsce, z którego wypływają statki na tzw. fish picnic czy trzeba podjechać do Trogiru?
P.S.
Przepraszam za post pod postem ale tego powyżej nie mogłem edytować.
eltori napisał(a):Witam, w tym roku kilka dni spędzimy w Kambelovacu. Czytałam, że jest tam plaża żwirkowa (oczywiście), ale mam pytanie, czy jest tam cień??? tzn. czy przy plaży znajdę trochę pinii albo tamaryszków żeby dawały choć trochę cienia? Jadę z dwójką dzieci i sama mało się opalam i dlatego jest to dla mnie tak istotne. I drugie pytanie czy zejście do wody jest łagodne, tak żeby dzieciaki nie miały problemów z taplaniem się przy brzegu? Niestety na te pytania nie znalazłam odpowiedzi na forum, a posty odnośnie plaży i samego Kambelovaca są dość stare stąd nowy watek... może słabo szukałam, jeżeli tak to przepraszam...
asioorek napisał(a):Cześć Agnieszko
Od pewnego czasu śledzę pogode w Cro i jestem trochę podłamana bo nie wygląda to za pięknie...
My przyjeźdzamy do Kasteli na początku sierpnia i mam nadzieję że będzie słonecznie....a co mówią w Waszych chorwackich prognozach pogody??? jaka ma być pierwsza połowa sierpnia?
Wiem że może troszkę panikuje nad wyrost...ale jak dla mnie to słoneczko muuuuuuusi być i 30 stopni bo po to jedziemy na urlop:)
Pozdrawiam serdecznie
eltori napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie, czy przy plaży przy Baletnej Skole jest może jakiś bar z pizzą, cevapi, lodami itp. W Stafilicu tak właśnie było i cień i plaża i mały przyplażowy bar (nawet gałuny i lignie się w nim trafiały). Pozdrawiam