rafalisko30 napisał(a):5 dni do godziny zero!!!!!!!!!!!!!
Hej Rafalisko, ale zleciało... Niesamowite Szerokej drogi, jedźcie ostrożnie
rafalisko30 napisał(a):5 dni do godziny zero!!!!!!!!!!!!!
rafalisko30 napisał(a):Hej Agnieszko, możesz tak na szybko zaproponować jakieś urokliwe i spokojne (nie wiem, czy to się wzajemnie nie wyklucza) plaże do max 30 km od Kasteli, tak na wszelki wypadek, jak znudziła by nam się plaża przy restauracji Baletna Skola (wydaje mi się, że tam będziemy plażowali, pamiętam z zeszłego roku, że przy wejściu do restauracji sprzedawali super lody, a przed samą restauracją jest plac zabaw z huśtawkami).
PS. 3 dni do godziny 0
Agnieszka.Kulik napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Hej Agnieszko, możesz tak na szybko zaproponować jakieś urokliwe i spokojne (nie wiem, czy to się wzajemnie nie wyklucza) plaże do max 30 km od Kasteli, tak na wszelki wypadek, jak znudziła by nam się plaża przy restauracji Baletna Skola (wydaje mi się, że tam będziemy plażowali, pamiętam z zeszłego roku, że przy wejściu do restauracji sprzedawali super lody, a przed samą restauracją jest plac zabaw z huśtawkami).
PS. 3 dni do godziny 0
W Chorwacji spokojnie i urokliwie z pewnością się nie wyklucza, bo takich miejsc jest mnóstwo... Z miejsc mi znanych polecam Slatine na Ciovo. Wybierz się tam jednak wczesnym rankiem, ażeby uniknąć korków na ciasnym i latem prawie nieprzejezdym moście. Możesz udać się spacerem wzdłuż morza lub pojechać autem do opuszczonego kamieniołomu na wschodnim wybrzeżu wyspy. Znajdziesz tam romantyczną plażę, przytulny bar oraz wiele zacisznych zatoczek. Jeżeli preferujesz prywatność podczas kąpieli morskich, owe zatoczki w pełni Ci ją gwarantują.
Pozdrawiam serdecznie,
Aga
Krzychooo napisał(a):Nie wiem, czy ktoś już wrzucał. Piszą o projekcie w polskiej prasie: http://m.krakow.gazeta.pl/krakow/1,1214 ... atyku.html
Agnieszka.Kulik napisał(a):(...)Jedzenie smaczne, chociaż muszę przyznać, iż dosyć drogie... Może wszystko zależy od tego, co się berze?
Harnaś napisał(a):Hej Aga, jesteśmy na miejscu i niestety pogoda taka sobie, chmury i wietrznie Może jakieś czary żeby przegonić te chmury
Już zdążyliśmy się dowiedzieć że to wiatr na pogodę, zobaczymy
Mam pytanie odnośnie tej wypożyczalni rowerów, gdzie ona się znajduje dokładnie?