Lavena. napisał(a):Witam ciepło... tak ciepło bo z zimnego burzowego i deszczowego Gdańska
Jedziemy 11-18 sierpnia do Kastel Gomilica... rejon cudowny !!! zaczęłam szukać więcej informacji... zdjęć... Trafiłam tu... na to forum.
Chorwację kocham do tej pory ze zdjęć... opowieści bliskich osób...
Agnieszko... Twoje opowieści o tych miejscach utwierdziły mnie, że to będzie idealne miejsce na nasz pierwszy pobyt w tym cudnym kraju. Tyle emocji bijących z opowieści !!
Ja już chcę spacerować wieczorem i o wschodzie słońca nad morzem... już chcę chłonąć i pożerać wzrokiem i okiem obiektywu wszystko co tego warte...
I te lody... i oliwki...
Czy mogę prosić o dokładne miejsce, w którym znajdę lody... tak zareklamowałam je mojemu dziecku, że pewnie będziemy tam bywać
Czy mogę również prosić o informacje dotyczące innych atrakcji ?? Może jakieś lokalne w tym czasie ??
Z góry dziękuję....
No tak... przyjechała moja kuzynka z Polski, dziś właśnie i co przywiozła w bagażniku? No nic innego jak tylko deszcz... A pomyśleć, że jeszcze dzisiaj o poranku kąpałam się w morzu... Liczę na to, że jak zwykle jest to chwilowa zmiana i od jutra znów słoneczko zaświeci na niebie...
Lody znajdują się w Kastel Stari - zaraz obok głównej plaży w tej Kasteli. Mniam, mniam.... A ponoć lato, bikini i kobieta powinna dbać o linię... Ale przy takich lodach po prostu się nie da...
Zapraszam do zapoznania się z kalendarzem imprez. Zawsze dzieje się coś ciekawego
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Napisz proszę e-mail i powiedz dokładniej co Was interesuje, spacery, czy plaże, wycieczki czy kultura wtedy będę mogła rozwinąć temat.
Pozdrawiam,
Aga