Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sedam Bisera

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 14.02.2012 20:30

lukman napisał(a):bardzo Cię proszę zdradź mi rąbka tajemnicy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl a będę Ci bardzo dzwięczny :D obiecuje że nikomu nie powiem :D

Nie mogę... Nie mogę... Ale jeszcze trochę, dasz radę? :)
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 14.02.2012 20:31

postaram się także wstawic kilka fotek z moich wakacji w kasteli,a ty gdzie Agnieszko mieszkasz w Kasteli :D też bym chciał się tam osiedlić na stałe
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 14.02.2012 20:32

ale chociaż tak troszeczkę, a obiecuję że w zamian sam przyjdę z tą rakijką do Ciebie :P
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 14.02.2012 20:33

lukman napisał(a):postaram się także wstawic kilka fotek z moich wakacji w kasteli,a ty gdzie Agnieszko mieszkasz w Kasteli :D też bym chciał się tam osiedlić na stałe

Kastel Stari nad samym morzem... Będę bardzo wdzięczna za każdą fotkę :)

Pozdrawiam, Aga
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 14.02.2012 20:36

a kiedy jest ta konferencja? wbiłaś mi terz klina , podziel się ze mną informacjami Proszę :lol:
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 14.02.2012 22:01

lukman napisał(a):a kiedy jest ta konferencja? wbiłaś mi terz klina , podziel się ze mną informacjami Proszę :lol:

Hej,

No niestety, ubiją mnie jak zdradzę. Mam nadzieję, że do trzech tygodni się odbędzie. Wszystko zależy od tego, jak i co i gdzie... Trzymaj kciuki, oj trzymaj :)

Aga
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 15.02.2012 20:43

ok to czekam ale na kawusie i tak musimy się umówić :)
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 15.02.2012 20:55

lukman napisał(a):ok to czekam ale na kawusie i tak musimy się umówić :)

Oczywiście i z przyjemnością... A ja czekam na zdjęcia... Słoneczne pozdrowienia dla rodziny :)
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 15.02.2012 21:07

zdjęcia wstawie jutro ,dziękuję za pozdrowienia , ja również pozdrawiam ciebie i rodzinkę :) tak pomijając temat powiedz :) mi agnieszko miałaś problem żeby znależć tam pracę :lol:
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 15.02.2012 21:10

lukman napisał(a):zdjęcia wstawie jutro ,dziękuję za pozdrowienia , ja również pozdrawiam ciebie i rodzinkę :) tak pomijając temat powiedz :) mi agnieszko miałaś problem żeby znależć tam pracę :lol:

Wysłałam :) na e-mail :) A poza tym jestem jednym z głównych sprawców lipcowego zamieszania :) O ile wypali :)
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 15.02.2012 21:51

czytałem jest O.K :D
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta
Gdzie może być lepiej niż w Kasteli?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 24.02.2012 17:40

Witam wszystkich,

Otóż to właśnie. Chciałabym zapytać, czy może gdzieś być lepiej niż w Kasteli? Po zaskakującej zimie (w skutkach szpital w Splicie miał prawie 1000 pacjentów ze złamaniami i skręceniami) nastała piękna wiosna. No i jak tutaj się nie cieszyć ze słoneczka i ciepełka rozgrzewającego zastałe kości... No ale, ale... przecież nie wszyscy nacieszyli się nieoczekiwanym sezonem narciarskim w Splicie, Kasteli i Trogirze... No i tutaj mam niespodzianę. Wsiadamy do auta, niecałe dwie godzinki i już jesteśmy w Kupresie (BiH). Przepiękne stoki - nie za długie, ale jakże przyjemne, kilka tras, wspaniała zima i ten śnieg... Czysty, biel nienaruszona. Ludzie sympatyczni, otwarci i przemili... Gdzie może być lepiej? A wieczorkiem, znów do Dalmacji i ciepełka. No i ceny... No tak, te sprawdźcie sami... Zdjęcia i link do strony... I jak Wam się to podoba?

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 495&type=1

http://www.dalmacijaski.com/

Pozdrawiam wszystkich,
Aga
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta
Wiosna, wiosna, wiosna ach to ty :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 04.03.2012 21:47

Słoneczko, błękitne niebo i piękne widoki... Rowerem po Kozjaku

Zapraszam do galerii
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 495&type=1

Pozdrawiam wszystkich słonecznie i pięknie,
Aga
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta
Kwiecien w Kasteli i okolicy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 14.03.2012 13:19

Witam wszystkich cieplutko i wiosennie :) Czy zimowy letarg macie już za sobą? Zapraszam wszystkich do krótkiej prezentacji z Kasteli i okolicy w kwietniu :)... 2011 był przepiękny, zobaczymy co 2012 nam przyniesie :)

http://tripwow.tripadvisor.com/tripwow/ ... 96-6527?lb

Pozdrawiam wszystkich serdecznie...

A tak na marginesie, to kilka osób obiecywało dorzucić zdjęcia do tematu i co? :)

Aga
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta
Hotel Palace

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 15.03.2012 18:21

[quote="Stary Chorwat"]Ładne zdjęcia robisz z tych Kaśteli. Niestety tego obiektu już nie sfotografujesz a szkoda bo to był fajny hotel. Niejednemu mieszkańcowi Kaśteli na samo wspomnienie łza kręci się w oku.

Hej,

ponieważ wciąż pomimo wiedzy nie mogę się nadziwić, jak można było zniszczyć taki obiekt pozwoliłam sobie dodać Twoje zdjęcia z adnotacją, kto jest autorem na mojej stronie FB... Jeszcze raz wielkie dzięki...

https://www.facebook.com/media/set/?set ... tif_t=like

Pozdrawiam Starego Chorwata,
Aga
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone