Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sedam Bisera

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 20.01.2012 09:22

Piter_M napisał(a):
Agnieszka.Kulik napisał(a):
Piter_M napisał(a):Dziwi mnie to bardzo ... jak taki dobry hotel mógł przestać działać, może wiesz co się tam zdarzyło ?
A który to właściwie jest ten budynek główny ?
Ten z basenem ? Czy ten zabytkowy ?
mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Jaki Pani taki kram odpowiem krótko... A w szczegółach na e-mail...

Pozdrawiam,
Aga

Zdjęcia już dostałem od Starego Chorwata (dziękuję bardzo mu za to) ... normalnie szok, jak można był zburzyć taki hotel ...
czekam jeszcze na te szczegóły bo bardzo mnie to interesuje.

Pozdrawiam

Witam, przepraszam za poślizg, ale w weekend nadrobię :) praca, praca, praca :)))

Pozdrawiam,
Aga
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 20.01.2012 10:25

Agnieszka.Kulik napisał(a):Witam, przepraszam za poślizg, ale w weekend nadrobię :) praca, praca, praca :)))

Pozdrawiam,
Aga

Nie ma problemu :) spokojnie poczekam.
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta
Z dziećmi w Kasteli

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 26.01.2012 16:38

Witam,

o każdej porze roku dzieciaki świetnie się bawią w Kasteli i okolicy :)

Zapraszam do albumu Dzieci w Kasteli 2011:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 495&type=1

Pozdrawiam,
Aga
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta
Plaza Kartolina w styczniu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 30.01.2012 11:05

Hej,

Pozdrawiam serdecznie i bardzo slonecznie wszystkich forumowiczow. Przepraszam, za brak czcionki polskiej, ale moj komputer wlasnie przechodzi konkretna przemiane i jeszcze nie dziala tak jak powinien. Kilka zdjec z mojej ulubionej plazy Kartolina z sobotniego popoludnia... A w tym tygodniu zapowiadaja mroz i snieg... brrrrrrrrrrrr :)

Aga
franko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) franko » 30.01.2012 11:23

Ogrzałem się przy fotkach.
Może nie będą te mrozy u Ciebie tak jak w Polsce.
Zapowiadają nawet -30!!!!
Oby do wiosny.
PZDR.
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 03.02.2012 13:52

franko napisał(a):Ogrzałem się przy fotkach.
Może nie będą te mrozy u Ciebie tak jak w Polsce.
Zapowiadają nawet -30!!!!
Oby do wiosny.
PZDR.

No dobra, kto zwinął słońce? :))

Uwierzycie? Moja sąsiadka mieszkająca tutaj od zawsze jeszcze czegoś takiego nie widziała :)

Pozdrawiam wszystkich ... Śniegowo :) I tak jeszcze dwa dni

Aga
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta
Ciąg dalszy :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 04.02.2012 22:04

Zimy ciąg dalszy w Kasteli...

Pozdrav :)
Aga
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta
Pozdrowienia z wyłączonej z życia Dalmacji :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 05.02.2012 16:11

Witam wszystkich serdecznie :)

A tak było dzisiaj. Pięknie. Nie wspomnę o tym, że prawie wszystko było zamknięte :)

Pozdrawiam wszystkich,
Aga
chow26
Plażowicz
Prośba do Pani Agnieszki

Nieprzeczytany postnapisał(a) chow26 » 08.02.2012 07:54

Pani Agnieszko,
przeglądając Pani wpisy stwierdzam że ślicznie tam jest i chciałbym tam spędzić letni urlop w związku z czym chciałbym się zorientować czy można prosić o pomoc w doradzeniu/przesłaniu informacji o apartamentach w tej miejscowości. Poszukuję na termin 30.06.12-07.07.12 lub 07.07.12-14.07.12 dla 4 dorosłych osób 2 młodzieży (12-15 lat) oraz malucha (17m-c).
Będę bardzo wdzięczny za uzyskaną pomoc.
Mój adres e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 12.02.2012 16:37

ja także polecam Kastel,ja w tym roku jadę do Kastel Stafilic po raz piąty i nie zamierzam zmieniać tego miejsca , bardzo fajna baza wypadowa do Trogiru, Mariny czy Splitu , najważniejsze że dziciakom się tam podoba, plaża i woda jest ok
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 14.02.2012 19:25

lukman napisał(a):ja także polecam Kastel,ja w tym roku jadę do Kastel Stafilic po raz piąty i nie zamierzam zmieniać tego miejsca , bardzo fajna baza wypadowa do Trogiru, Mariny czy Splitu , najważniejsze że dziciakom się tam podoba, plaża i woda jest ok

Hej Lukmanie :) wielkie dzięki za taki pozytywny wpis. Pozdrawiam serdecznie :) i odezwij się jak już tutaj będziesz, to może uda się jakąś kawkę zorganizować - o ile oczywiście będziesz miał ochotę :)

Pozdrawiam,
Aga
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Świętego Walentego :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 14.02.2012 19:28

Witam wszystkich :)

Wszystkim którzy obchodzą i którzy nie obchodzą życzę dużo miłości. Do partnera, do rodziny, do przyjaciół i od partnera, od rodziny i od przyjaciół :)))

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Patrząc na śnieg za oknem (na szczęście już tylko resztki) wzięło mnie na wspominki i wyszukałam fotografie z lutego 2011 roku... Cóż - diametralna różnica :) Zapraszam do galerii

Pozdrawiam wieczornie,
Aga
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 14.02.2012 19:46

hej Agnieszko my stacjonujemy u pani Ljiljany i Ivana T.na F.Tudmana w tym roku będzie to termin od 14.07-30.07, są to bardzo przyjaźni,gościnni i mili ludzie , którzy nawet spędzili 2 tygodnie w Polsce, więc na kawkę albo rakijke zawsze możemy się umówić :D
Agnieszka.Kulik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka.Kulik » 14.02.2012 20:08

lukman napisał(a):hej Agnieszko my stacjonujemy u pani Ljiljany i Ivana T.na F.Tudmana w tym roku będzie to termin od 14.07-30.07, są to bardzo przyjaźni,gościnni i mili ludzie , którzy nawet spędzili 2 tygodnie w Polsce, więc na kawkę albo rakijke zawsze możemy się umówić :D

To super :)
A powiem Ci w sekrecie, że będzie się działo w lipcu w Kasteli oj będzie... Szczegółów nie zdradzę, poczekajmy do konferencji prasowej :) A potem, wszystkim się z Wami podzielę :)

Mój e-mail adres to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, a telefon to: 385919254762

Pozdrawiam,
Aga
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 14.02.2012 20:27

bardzo Cię proszę zdradź mi rąbka tajemnicy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl a będę Ci bardzo dzwięczny :D obiecuje że nikomu nie powiem :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone