napisz do mnie proszę e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Fascynacja... hmmmm lubię przenosić się z miejsca na miejsce... Dzisiaj tu, a jutro tam...

Teraz Chorwacja za rok może Australia? Kto wie
Pozdrawiam cieplutko,
Aga
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A wystarczy poszukać na forum....
forum/viewtopic.php?t=33506
forum/viewtopic.php?t=32209
forum/viewtopic.php?t=32199
forum/viewtopic.php?t=28110
forum/viewtopic.php?t=19783
Co prawda większość o kompie.. ale i o samej miejscowosci też coś znajdziesz.. ja bym szczerze odradzała.
Pozdrawiam
mkm napisał(a):Zgadzam się z panią Kasią w temacie Kasteli ... wg mnie , biseri są tylko na wyspach i na jednym półwyspie
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
Rankingi nt. czystości wody dotyczą tzw. publicznych kąpielisk, a to nie one są w Chorwacji najpiękniejsze (i najczystrze). To samo dotyczny plaż na wyspie, na której mieszkam.. Większość kąpielisk ma najwyższa klasę czystości, a ja wybieram jednak inne miejsca do kąpieli...
Są miejsca czyste i czystrze....przyjemniejsze i mniej przyjemne...
Pozdrawiam
szarywg napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Rankingi nt. czystości wody dotyczą tzw. publicznych kąpielisk, a to nie one są w Chorwacji najpiękniejsze (i najczystrze). To samo dotyczny plaż na wyspie, na której mieszkam.. Większość kąpielisk ma najwyższa klasę czystości, a ja wybieram jednak inne miejsca do kąpieli...
Są miejsca czyste i czystrze....przyjemniejsze i mniej przyjemne...
Pozdrawiam
Dziwię się bardzo..., że jakie... ?
"czystrze" ??