W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dobre wieści dla wszystkich, którzy wybierają się w tym roku do Kasteli. Kościoły w Kastelach będą otwarte wieczorami. Dodatkowo, jeżeli ktoś będzie chciał zwiedzić, te najstarsze pochodzące z pierwszego tysiąclecia, będzie możliwość ustalenia indywidualnych wypadów. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Oto jeden z nich (stary album dla przypomnienia) - opisy pod zdjęciami
Piękna plaża w Kastel Stari temperatura wody już około 20* - dla mnie z Polski super, Kastelanie jeszcze z dystansem do wody podchodzą, dla nich 24* to jest to ))
For all who are in the Kastela or in the area on 9th of July... /Dla wszystkich, którzy są w Kasteli lub okolicy 9 lipca/ Lots of fun, dance and attraction - folklore attraction /mnóstwo zabawy, tańca i atrakcji - folkloru/ DO NOT MISS THAT!!! More than 350 artists from 5 countries presenting their best performances... /Nie może Was tu nie być!!! Ponad 350 artystów z 5 państw zaprezentuje swój repertuar/
Fajnie piszesz o Chorwacji ( skąd ta fascynacja).
Byłem kilka lat temu w Splicie i na "Złotym Rogu" (chyba jedno zdjęcie było stamtąd). Odwiedziłem również Chwar. Niesamowita przyroda, gościnni ludzie, wspaniałe warunki do windsurfingu i nurkowania.
Chętnie bym się wybrał w Twoje strony. Napisz coś o bazie noclegowej.