Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Satelitarne kanały telewizyjne z Bałkanów

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anonimowy
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anonimowy » 09.10.2011 14:24

Witam wszystkich. Widzę, że tu wszyscy zaczarowani urokiem Bałkanów, kulturą, muzyką itp.. Dla zainteresowanych mogę zaoferować tak jak w tytule instalację satelitarnych kanałów telewizyjnych z Bałkanów.
Wśród nich 4 kanały muzyczne z Czarnogóry, 3 kanały muzyczne z Bośni i Hercegowiny, 4 kanały muzyczne z Serbii, 1 muzyczny z Macedonii, 3 muzyczne z Albanii i 2 muzyczne ze Słowenii. Poza tym kanały publiczne oraz komercyjne z Albanii, Serbii, Czarnogóry, Bośni i Hercegowiny, Macedonii, Słowenii, Bułgarii, Rumunii, oraz kanały radiowe z wyżej wymienionych regionów. Koszty takiej instalacji nie są małe, gdyż nie jest łatwo odbierać u nas paczkę o której mowa. Jak dla państwa moja cena ze sprzętem i instalacją 490 zł i nie ukrywam, że jest mocno naciągana przeze mnie w dół :) Pozdrawiam wszystkich fanów kultury bałkańskiej :)

Kontakt ze mną : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 09.10.2011 14:37

A może podałbyś nazwy tych kanałów? Czy boisz się, że się okaże, że 90% z nich to kanały FTA, dostępne na większości naszych dekoderów z HotBirda czy Astry?
anonimowy
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anonimowy » 09.10.2011 15:33

Proszę bardzo :)

Albania: My Music, Sqipja Master Music, Folk +, Vizion +, Tring Sport Plus, Kanali 7, RTK 1 Sat, TV Shqiptar Satelit......

Serbia: Tv Melos, Top Music Channel, BN Music, Svet Plus, RTV Duga, DM Sat.....

Czarnogóra: KCN Music 2, You Planet Music, Radiotelevizja Crne Gore, Tv Atlas...

Bośnia: NTV Hayat Music, NTV Hayat Sat, NTV Hayat BIH, OTV Valentino, TV 1.....

Macedonia: K15 Music, Best of Macedonia, Kanal 5 Plus, Alfa TV, Sitel......

itd..itp... Nie chce mi się dalej wymieniać. Tam oprócz kanałów ze Słowenii, Bułgarii i Rumunii są jeszcze kanały z Mołdawi, a i fajny angielski kanał muzyczny National Geographic Music. Żadnego kanału nie ma ani na Astrze ani na Hot Birdzie... Pozdrawiam.
anonimowy
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anonimowy » 09.10.2011 16:07

Raul 73 z Astry i Hot Bidra z bałkańskich kanałów możesz odbierać jedynie otwarte okna HRT 1, macedoński kanał ogólny MKTV Sat i RTS z Astry, a i otwarte okna słoweńskich kanałów publicznych z Hot Birda. Co najgorsze na platformach cyfrowych tego nawet nie ma, albo dekodery dedykowane gubią powyższe kanały przy zmianach częstotliwości. Pozdrawiam.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 09.10.2011 18:51

Nie wiem, jak na innych platformach, ale oba PVR-y Cyfry z wymienionymi przez Ciebie kanałami FTA z dwóch najpopularniejszych satelitów radzą sobie dobrze, starszy Sagem również. A HRT czasami ma lepszą jakość od
Polonii czy kanałów z paczki Canal+ (pomijając HD).
Widzę, że ogromna większośc polecanych p rzez ciebie kanałów nadaje z Eurobirda - czy zatem w grę wchodzi obrotnica czy system zeza z przełącznikami DiSeqC? No i co z dekoderem? Krótko mówiąc: co jest w cenie twojej oferty?
anonimowy
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anonimowy » 11.10.2011 19:21

Witam ponownie. W zestawie jest tuner, antena, konwerter i cały osprzęt. Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.10.2011 21:47

Widzę full CRO-kanałów :!: ....chyba się skuszę... :wink:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 12.10.2011 21:26

No, jeśli tuner, antena, konwerter i zapewne obrotnica z osprzętem, to cena faktycznie atrakcyjna! Pozdrawiam
Nives
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nives » 12.10.2011 21:47

te wymienione kanaly telewizijne brzmia mi jakos zupelnie nieciekawie. nie wydaje mi sie aby na nich bylo cos wartoscowego, 'oprocz' muzyki 'turbo folk'. :roll:
anonimowy
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anonimowy » 16.10.2011 11:28

Nie mam zamiaru nikogo namawiać. Kanały są świetne i leci na nich muzyka z całego regionu z chorwacką, serbską i bośniacką na czele. Fani turbofolku również znajdą dla siebie odpowiedni kanał. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Kultura chorwacka

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone