Barnaba napisał(a):Moja stara wpadła w panikę i grubo się zastanawia.
VC4R napisał(a):....może warto przeczytać http://hrvatska.online.hr/_clanak.asp?id=131152
:D Witajcie i nie martwcie sie,niedawno przeczytałam wiadomosc :Instytut z Moskwy zawiadamia ze najlepszym lekarstwem na SARS jest wodka,polecaja wypic dziennie 2-kieliszki ktore z pewnoscia zabija kazdy wirus.W Chorwacji pijcie dobra rakije !!!!!!!!!.i nie bedzieci mieli apsolutnie zadnych problemow zdrowotnych.Barnaba napisał(a):Kurde mam jechać kurde w sierpniu a tu coraz więcej słychać o SARS. Moja stara wpadła w panikę i grubo się zastanawia. Co prawda Croatia to nie Hong Kong ale diabli wiedzą co kurde te Włochy czy te kurde Austriacy ze sobą przyniesom kurde. Co tu kurde robić???? :(
Ale jesteś nerwowy dlaczego krzyczysz. masz racje wodkę nalezy w Rosji pić szklanką i w dodatku musztardowką- Litery duz oznaczaja krzyk-łysy napisał(a):A TAK PRAWDĘ MÓWIĄC TO MIAŁEM PRZYJEMNOŚĆ SPOŻYWAĆ Z NASZYMI SĄSIADAMI I WIERZCIE MI NIE PAMIĘTAM ABYM CHOC RAZ PIŁ Z KIELISZKÓW WIĘC WIADOMOŚĆ Z MOSKIEWSKIEGO INSTYTUTU NALEŻY TŁUMACZYC RACZEJDWA RAZY DZIENNIE ALE SZKLANKE.
NA ZDAROWIE
NARA ŁYSY :lol: :D :o :papa: