Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sars

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Barnaba
Odkrywca
Sars

Nieprzeczytany postnapisał(a) Barnaba » 04.04.2003 11:05

Kurde mam jechać kurde w sierpniu a tu coraz więcej słychać o SARS. Moja stara wpadła w panikę i grubo się zastanawia. Co prawda Croatia to nie Hong Kong ale diabli wiedzą co kurde te Włochy czy te kurde Austriacy ze sobą przyniesom kurde. Co tu kurde robić???? :(
Lubin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubin » 04.04.2003 12:17

"Kurde" nic nie rób,do sierpnia jest b.daleko.Pozdrowienia Romek.
Polo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Polo » 04.04.2003 12:37

Barnaba napisał(a):Moja stara wpadła w panikę i grubo się zastanawia.

Kurde, Barnaba - ja też wpadłem w panikę, jak przeczytałem, że Twoja stara wpadła w panikę. SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) może zaatakować i w Hongkongu i w Chorwacji i w Polsce. Więc czym się przejmujesz? Jeśli polec, to w przyjemnych okolicznościach! :coool:
A w kwestii Twojej żony, to dlaczego wybrałeś taką starą? :oczko_usmiech:

Pozdrawiam,
Polo :lol:
Barnaba
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Barnaba » 04.04.2003 13:09

Kurde Polo ty masz rację - Jak do tej pory AIDSA nie złapałem, Husajn z Bin Ladenem mnie nie wykończyli to i SARS nie jest taki straszny.Jak stara nie będzie chciała jechać to se kurde wezne młodszą :wink:
VC4R
Kurde,bez paniki,ale...

Nieprzeczytany postnapisał(a) VC4R » 03.05.2003 05:31

Bozena
Re: Kurde,bez paniki,ale...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena » 03.05.2003 15:05

VC4R napisał(a):....może warto przeczytać http://hrvatska.online.hr/_clanak.asp?id=131152
8O 8O
Przeczytałam wiadomosc o zatruciu zywnoscia w hotelu Milenjum w Sibeniku,nikt nie wspomina sars i te twoje ale...nie powinno tu byc , nie strasz ludzi.Pozdrowienia Bozena. :( :(
VaaldC4R

Nieprzeczytany postnapisał(a) VaaldC4R » 03.05.2003 20:38

Umieciłem swój post w tym wątku,ponieważ jego temat był taki "chorobowy"
VaaldC4R

Nieprzeczytany postnapisał(a) VaaldC4R » 03.05.2003 20:47

cd.Jego temat "Kurde bez paniki,ale" odnosi się do pewnej postawy:co mi tam,mnie i tak nic się nie stanie itp ,nie wszyscy wyznają taką zasadę.Nie straszę,może ktoś wybiera się do Solaris.Myślę ,że powinien o tym wiedzieć.Nawet wtedy ,gdy nie jest to sławny SARS (a nie wspominałem że jest)
Makta
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Makta » 17.05.2003 16:51

"Kurde" stary nie denerwuj sie;-) Moja kuzynka wróciła tydzień temu z Egiptu i jest cała i zdrowa;-) W Chorwacji jest bezpieczniej niz Polsce!!!
łysy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) łysy » 17.05.2003 19:41

KURDE SARS CZY AIDS DAJCIE SPOKÓJ JEDZIEMY NA WAKACJE .
JAK WRÓCIMY BEDZIEMY SIĘ BADAĆ I MARTWIC
ŻYCZE NEGATYWNYCH WYNIKÓW
NARA ŁYSY :lol: :D :)
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 17.05.2003 20:07

Barnaba napisał(a):Kurde mam jechać kurde w sierpniu a tu coraz więcej słychać o SARS. Moja stara wpadła w panikę i grubo się zastanawia. Co prawda Croatia to nie Hong Kong ale diabli wiedzą co kurde te Włochy czy te kurde Austriacy ze sobą przyniesom kurde. Co tu kurde robić???? :(
:D Witajcie i nie martwcie sie,niedawno przeczytałam wiadomosc :Instytut z Moskwy zawiadamia ze najlepszym lekarstwem na SARS jest wodka,polecaja wypic dziennie 2-kieliszki ktore z pewnoscia zabija kazdy wirus.W Chorwacji pijcie dobra rakije !!!!!!!!!.i nie bedzieci mieli apsolutnie zadnych problemow zdrowotnych.
Pozdrowienia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bozena. :lool:
łysy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) łysy » 17.05.2003 20:28

BOŻENKO TYLKO RAKIJA MA INNA ZAWARTOŚĆ % NIŻ NP.STOLIĆNAJA
I MOŻLIWE ŻE WINKA TRZEBA BY BYŁO WYPIĆ ALE 0.7 NO ALE CO NAM TAM HEP :oops:
łysy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) łysy » 17.05.2003 20:37

A TAK PRAWDĘ MÓWIĄC TO MIAŁEM PRZYJEMNOŚĆ SPOŻYWAĆ Z NASZYMI SĄSIADAMI I WIERZCIE MI NIE PAMIĘTAM ABYM CHOC RAZ PIŁ Z KIELISZKÓW WIĘC WIADOMOŚĆ Z MOSKIEWSKIEGO INSTYTUTU NALEŻY TŁUMACZYC RACZEJDWA RAZY DZIENNIE ALE SZKLANKE.
NA ZDAROWIE
NARA ŁYSY :lol: :D :o :papa:
petris
Cromaniak
rakija

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 17.05.2003 21:22

łysy napisał(a):A TAK PRAWDĘ MÓWIĄC TO MIAŁEM PRZYJEMNOŚĆ SPOŻYWAĆ Z NASZYMI SĄSIADAMI I WIERZCIE MI NIE PAMIĘTAM ABYM CHOC RAZ PIŁ Z KIELISZKÓW WIĘC WIADOMOŚĆ Z MOSKIEWSKIEGO INSTYTUTU NALEŻY TŁUMACZYC RACZEJDWA RAZY DZIENNIE ALE SZKLANKE.
NA ZDAROWIE
NARA ŁYSY :lol: :D :o :papa:
Ale jesteś nerwowy dlaczego krzyczysz. masz racje wodkę nalezy w Rosji pić szklanką i w dodatku musztardowką- Litery duz oznaczaja krzyk-
łysy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) łysy » 17.05.2003 21:58

Sorki :lol: :D :)
ale jakos nie chciało mi się włączyć capsa.
Nara Łysy :papa:
Następna strona

Powrót do Pogoda i klimat

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies