Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sars

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
petris
Cromaniak
po prostu temat

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 18.05.2003 11:43

łysy napisał(a):Sorki :lol: :D :)
ale jakos nie chciało mi się włączyć capsa.
Nara Łysy :papa:
Przepraszam nie chcialam być nietaktowna,myslałam że nie iwesz o tym.Wesolego urlopu. I rakiji specjalnie robionej domaszniej.
tomek2234
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek2234 » 18.05.2003 19:24

Nie ma co pękac . Właśnie wróciłem z Indonezji via Singapur. Jak tam mnie SARS nie dopadł to juz nigdzie. Hej
łysy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) łysy » 18.05.2003 19:36

a czy płaciłeś tam kartami kredytowymi?
Łysy
Bebe

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bebe » 19.05.2003 07:36

Barnaba napisał(a):Kurde mam jechać kurde w sierpniu a tu coraz więcej słychać o SARS.

To prawda. Słychać.
Barnaba napisał(a):Moja stara wpadła w panikę i grubo się zastanawia.

To bardzo dobrze. Myślenie ma przyszłość.
Barnaba napisał(a):Co prawda Croatia to nie Hong Kong ale diabli wiedzą co kurde te Włochy czy te kurde Austriacy ze sobą przyniesom kurde.

To samo co Polacy, Czesi, Słowacy, Węgrzy, Słoweńcy i wszystkie inne nacje, które się tam pojawiają.
Barnaba napisał(a):Co tu kurde robić???? :(

Siedź w domu, załóż maseczkę, zaklej okna i drzwi, nie wychodź na zewnątrz pod żadnym pozorem, nie kontaktuj się z innymi osobami (nie wiadomo co przyniosą), a o wakacjach zapomnij. Nie używaj internetu. Tam też są wirusy. Można się zarazić.
tomek2234
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek2234 » 20.05.2003 17:46

Łysy. Czy pytanie o karty kredytowe to do mnie? (szybki jesteś- odpowiadasz kilka minut po zadaniu pytania). Tak płaciłem złotą karta PKO BP (master card) i VISA. Pozdrawiam
łysy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) łysy » 20.05.2003 19:29

To poczekaj jak przyjdą wyciągi z SARS
Bądż zdrów . Nara Łysy
wojcyn
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojcyn » 26.06.2003 08:21

Oops... Rakija to alkohol wysokoprocentowy. Być może natrafiłeś w swych podróżach na jakas podłą rakiję chrzczoną wodą, ale zapewniam cię Łysy, że można się napić dobrej 50 % rakiji. Sam próbowałem na Murterze i życzę Ci tego również!
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 26.06.2003 09:22

W zeszłym roku sprawdziłem u kolegi zawartość procentów w przywiezionej rakiji i wyszło 53%. Kupowałem na rynku i tam gdzie najlepiej udało się wynegocjowac cenę.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 16.07.2003 00:26

...BEDE ZLOSLIWI...
Z POLAKEM ZACZNIESZ GADAC O SARS ...I TAK SIE TEMAT SKONCZY NA WODCE... :lol: :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Pogoda i klimat

Sars - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies