Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sardynia lub Peoponez na 2015r- szukam "dziury" ;)

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 16.09.2014 07:47

I trafiam na ścianę, dziur brak. A jak są to zwykle stoi tam hotel, spa lub resort :roll:
Znalazłam apartamenty Armonia. Sorry- jest nas za dużo- 5 osób, w tym trójka dzieci. I tak siedzę już 4 dzień i nie mogę znaleźć nic ani na Sardynii , którą mąż typuje na przyszły rok ani na Peloponezie. Wszędzie mnóstwo hoteli i plaże zastawione leżakami w 8 rzędach :|
Zależy nam na bliskości morza- maksymalnej jak w apartamentach Armonia i niewielkim budynku.
Może źle szukam?
maxredaktor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maxredaktor » 16.09.2014 08:38

Jeśli chodzi o Sardynię, to może powinnaś zerknąć na tamtejsze nadmorskie kempingi? Są zwykle bardzo blisko morza, mają wysoki standard, i jeśli nie chcecie spać pod namiotem, to możecie zawsze wynająć domek.
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 16.09.2014 11:36

Ciekawa propozycja :wink: Ale kemping ma to do siebie, że zwykle jest na nim dużo ludzi a tego chcemy uniknąć.
No nic , szukam dalej. Mąż się śmieje, że najwyżej wrócimy z podkulonym ogonem do Chorwacji :D
maxredaktor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maxredaktor » 16.09.2014 11:55

To jeszcze w takim razie spróbujcie poszukać w serwis bed&breakfast. We Włoszech nie ma raczej takich kwater jak w Chorwacji, ale można znaleźć fajne B&B albo mieszkania do wynajęcia.
maciej1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciej1976 » 16.09.2014 12:21

Kalimera Kiveri, lub Jasu Kiveri
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 17.09.2014 07:42

Dziękuję za podpowiedzi. Obejrzałam ale ciągle czegoś mi brakowało- najczęściej widoku na morze :wink:
I zupełnie nieoczekiwanie, całkowicie przypadkowo trafiłam na ... Thassos. Zaiskrzyło , znalazłam to czego szukałam. W tym tygodniu będę rezerwować.

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone