Joanka23 napisał(a):Czekaj, czekaj... jak to się nazywa...
lenistwo?
Zaraz lenistwo. Lontom jest po prostu towarzyski.
Joanka23 napisał(a):Proszę Longtom znalazłam Ci domek!
Tylko nie wiem czemu one okien nie mają?
Może Franz wyjaśni...
No i wykwaterowałaś go.
Czemu nie ma okien? Bo przez okna najwięcej ciepła ucieka.
Joanka23 napisał(a):To był 2010r. Teraz kończy się 2011...
Nie to, żebym Ci wypominała, ale śledzę uważnie Korsykę i aż mi się wierzyć nie chce, że nie masz zachomikowanych więcej zdjęć i wiadomości z tej Sardynii, przecież ta Sardynia z tego co pamiętam /chyba, że się mylę/ to po Korsyce zaraz była... tam obfotografowane wszystko, a tu... kliszy Ci zabrakło?
No nie rozumiem czemu ta Sardynia tak skrótowo jest potraktowana...
To fakt, że Sardynia jest bardzo skrótowo potraktowana - przedstawiłem ją dawno, kiedy jeszcze folgowalem zasadzie oszczędzania czytelnika.
Zgadzam się - to był błąd i należy go kiedyś naprawić. Przy czym, takich błędów do naprawienia mam więcej. Na przykład relacja z Turcji, która nie dość, że zaczyna się od środka, czyli od jej dalekiego wschodu, to jeszcze początkowo jest potraktowana bardziej skrótowo od Sardynii, a potem stopniowo, stopniowo rozpisywałem się coraz bardziej. Pełna niekonsekwencja.
Oczywiście, Twoje przypuszczenia są słuszne - mam wiele więcej fotek, niż zaprezentowałem. Niemniej, konsekwetnie mogę powtórzyć:
Franz napisał(a):Ojjj... Joasiu, to nie będzie tak prędko. Na pewno już nie w tym roku.
Pozdrawiam,
Wojtek