Dodam jeszcze makę z przejazdu
Kranjska Gora- Planica- Bolonia
O, udało się ją wkleić
We Florencji też nie byłam, więc czekamtrinity napisał(a):Pozdrawiam i zapraszam do Florencji
Katerina napisał(a):Super ,że powstaje ta relacja..
W te wakacje znowu Cro, bo już zaklepane, ale w przyszłym muszą być planowane od dawna Włochy,
a Sardynia zdecydowanie prowadzi w rankingu miejsc docelowych.
Będę się tu dokształcać
piekara114 napisał(a):We Florencji też nie byłam, więc czekamtrinity napisał(a):Pozdrawiam i zapraszam do Florencji
trinity napisał(a):Zmierzamy do najważniejszego mostu Florencji Ponte Vecchio, najstarszy z mostów (1335–1345)
Franz napisał(a):trinity napisał(a):Zmierzamy do najważniejszego mostu Florencji Ponte Vecchio, najstarszy z mostów (1335–1345)
To wirtualnie w naszych relacjach znaleźliśmy się w tym samym czasie na tym samym moście...
Pozdrawiam,
Wojtek
kulka53 napisał(a):Bolonię może jeszcze kiedyś odwiedzimy , choć Tobie niezbyt do gustu przypadła, to Marzenie jakiś czas temu udało się mnie do tego miasta zachęcić
Natomiast Florencja... wiadomo to marzenie, zwłaszcza mojej drugiej połowy
Tak czy inaczej, dobrze że już jesteśmy w Livorno
piekara114 napisał(a):To tylko tyle tej Florencji? Do katedry i baptysterium nie wchodziliście?
A w Livorno widzieliście http://visitoscana.blogspot.com/2014/12/livorno-w-strugach-deszczu.htmlszachownicę?
Mikeee napisał(a):Bardzo chętnie z Tobą przejadę się ponownie na Sardynię
Mikeee napisał(a): Trasa dojazdowa też super.
Czekam na kontynuację
pozdrawiam,
M
beatabm napisał(a):Zasypiać na morzu gdy kołysze...bezcenne
piekara114 napisał(a):Kiedy dobijemy do Sardynii?? Rejs chyba nie trwa dłużej niż kilka godzin?? a tu już 4 dni płyniemy....