Kaczaza napisał(a):Słuchajcie po 32 godzinach jazdy z pauzą na drzemkę 2 godzinną, mogę powiedzieć, że było warto ale jednak rzeczywistość przeraża...Drogi to faktycznie główny mankament Albanii. Jako, że jestem pierwszy dzień mogę napisać tylko pobieżnie- ludzie faktycznie życzliwi, kontaktowi. Ceny wcale nie powalają na kolana, bo są bardzo podobne do naszych a nawet czasami przewyższające je.
Apartament, który wynajmujemy ma doskonałe położenie i posiada prawie wszystko. Jak widać mam internet, klima również działa. Jest schludnie i gospodarze są na prawdę rewelacyjni. Jeśli ktoś będzie chciał namiar na Alexa to proszę pisać adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Posiadam również namiar na chłopaka, który niedawno ukończył budowę willi niedaleko Alexa. W willi mieści sie kilka mieszkań o różnych wielkościach. Ceny od 20 do 40 euro za noc (nie ważne ile osób). Rozmawiałem z nim dosłownie przed momentem. Zaczepił mnie, bo zamawiałem u niego pizze. Oprowadził mnie po całym domu. Zrobiłem kilka fotek telefonem. Więcej info i zdjęć Fation wyślę mailem. W tej sprawie proszę również pisać na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
To jaka trasą jechałeś?. My planujemy przez Grecje i od dołu do Sarande .