Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Weszłam w ten wątek, bo wszystko co z BIH, jak najbardziej mnie interesuje...O co chodzi z tymi zdjęciami, czy na jednym z nich jest zaprezentowana sztuczna szczęka autora
piekara114 napisał(a):Zyta S - zobacz ostatnie posty i będzie wyjaśnienie: post2119004.html#p2119004
Aaa.. to dobre, zestawienie opisów ze zdjęciami faktycznie stało się oryginalne... A już zaczęłam się zastanawiać co z tą ciężarówką z pociętą plandeką, myślałam, że autor może jest kierowcą TIRA, później jakiś projekt domu
piekara114 napisał(a):Ja tą relację kiedyś czytałam, ostatnio chciałam odświeżyć, zrobić jakieś notatki, a tu takie zaskoczenie Ale liczę, że autor poprawi fotki
Tydzień na Hvarze dobiegł końca, Przenosimy się na Pag.
Docelowo plan był, aby zatrzymać się na kempingu Straśko. Na miejscu okazało się jednak, że to za duży kemping , szukamy czegoś mniejszego i kameralnego. Wybór padł na kemping Draźica. Bardzo przyjemny, z dużym zaciemnieniem pod drzewami i przyjemną, małą plażą. Spodobało nam się tam.