Twoje dwie wysepki na S jeszcze bardziej zachęcają mnie do ich odwiedzenia, bo spodobały mi się już rok temu jak na jednej z grup na fb obaczyłam zdjęcia stamtąd....
A teraz czekam na Zante...
piekara114 napisał(a):Twoje dwie wysepki na S jeszcze bardziej zachęcają mnie do ich odwiedzenia, bo spodobały mi się już rok temu jak na jednej z grup na fb obaczyłam zdjęcia stamtąd....
A teraz czekam na Zante...
piekara114 napisał(a):Belgrad odwiedzony przy pierwszej drodze do Grecji. Twierdza zaliczona, o 10 rano było grubo ponad 30 st.
A jakie wyspy masz dotychczas odwiedzone?
Mi się podobało, może nie zachwyciło, ale podobało, ale mocno ujął mnie widok Sawy wpadającej do Dunaju - potęga i siła: post1866781.html#p1866781husband napisał(a):Jakie wrażenia z twierdzy, warta obejrzenia?piekara114 napisał(a):Belgrad odwiedzony przy pierwszej drodze do Grecji. Twierdza zaliczona, o 10 rano było grubo ponad 30 st.
Fajna kolekcja Która w Twojej ocenie najfajniejsza? Na którą z nich z chęcią byś powrócił?husband napisał(a):Udało się zobaczyć... Santorini, Serifos, Sifnos, Egina, Skopelos, Skiathos, Alonisos, Tinos, Kefalonia, Zakynthos, Lefkada, Mykonos i Grecja kontynentalma.
piekara114 napisał(a):Mi się podobało, może nie zachwyciło, ale podobało, ale mocno ujął mnie widok Sawy wpadającej do Dunaju - potęga i siła: post1866781.html#p1866781husband napisał(a):Jakie wrażenia z twierdzy, warta obejrzenia?piekara114 napisał(a):Belgrad odwiedzony przy pierwszej drodze do Grecji. Twierdza zaliczona, o 10 rano było grubo ponad 30 st.Fajna kolekcja Która w Twojej ocenie najfajniejsza? Na którą z nich z chęcią byś powrócił?husband napisał(a):Udało się zobaczyć... Santorini, Serifos, Sifnos, Egina, Skopelos, Skiathos, Alonisos, Tinos, Kefalonia, Zakynthos, Lefkada, Mykonos i Grecja kontynentalma.
Skopje - dla mnie super, inne... Aż żal, że w zeszłym roku je ominęliśmy....
agata26061 napisał(a):Taka trasa też kiedyś mi się marzy i zrealizuję na pewno. Już nie raz na forum zresztą to pisałam, bo to jedno z moich marzeń wakacyjnych. Czekam aż dzieciaki trochę podrosną, więc póki co śmieję się, że w Chorwacji ich trochę "podhoduję", żeby były gotowe na dłuższe trasy w kolejnych latach
Lista Twoich odwiedzonych wysp Greckich robi wrażenie i masz rację, że najlepiej byłoby się sklonować, żeby więcej pięknych miejsc zobaczyć... Może kiedyś
husband napisał(a):agata26061 napisał(a):Taka trasa też kiedyś mi się marzy i zrealizuję na pewno. Już nie raz na forum zresztą to pisałam, bo to jedno z moich marzeń wakacyjnych. Czekam aż dzieciaki trochę podrosną, więc póki co śmieję się, że w Chorwacji ich trochę "podhoduję", żeby były gotowe na dłuższe trasy w kolejnych latach
Lista Twoich odwiedzonych wysp Greckich robi wrażenie i masz rację, że najlepiej byłoby się sklonować, żeby więcej pięknych miejsc zobaczyć... Może kiedyś
Trzeba mieć nadzieję, ja też zawsze chciałem taką pętle zrobić i z czasem się udało. A Chorwacji też nie mogło braknąć w tej objazdówce.
Co do Grecji to dzięki za uznanie, ale są na forum lepsi grekomaniacy co zjeździli większość Grecji... Nie będę ukrywał, że dla mnie GR jest na pierwszym miejscu i kiedy tylko mogę to staram się właśnie tam być.
husband napisał(a):turecka dzielnica – Czarsija. Smak i zapach orientu. Myślę, że śmiało może konkurować z dzielnicą turecką w Sarajevie, a nawet myślę, że jest mniej skomercjalizowana, a dzięki temu bardziej atrakcyjna.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe