Epepa napisał(a):Przepiękny zachód słońca!
Tak Adriatyk przywitał nas w piękny sposób
Epepa napisał(a):Przepiękny zachód słońca!
maslinka napisał(a):Przepiękne kolory na niebie
Taki wieczór z gitarą na morzu - niezapomniane wrażenia A Wy tak możecie mieć codziennie
piotrf napisał(a):Wspaniały spektakl na zakończenie dnia i to pierwszego wieczoru
Gitara + śpiew w ciszy zapadającego zmroku pięknie się po wodzie niesie . . . dla takich chwil warto żyć . . .
Pozdrawiam
Piotr
"megidh"]Zaciekawił mnie tytuł Twojej relacji, więc zajrzałam i, pomimo tego że te Wasze rejsy już mi spowszedniały (no bo ileż można pływać ), to mi się tutaj spodobało.
A najbardziej za sprawą tej cudnej fotki.
Dlaczego niespodzianka Fakt, dawno z Wami nie pływałam, co nie znaczy, że nie czytałam.Kapitańska Baba napisał(a):Co za niespodzianka, witaj na pokładzie
To takie żartobliwe stwierdzenie. Bardzo Wam zazdroszczę te pasji. Kiedyś, bardzo, ale to bardzo dawno temu, miałam okazję pływać na malutkich żagielkach po jeziorze Białym, ale to był taki jednorazowy epizod. Później już nie było ku temu okazji. Nie mam znajomych, którzy by uprawiali żeglarstwo, więc nie mam się pod kogo podczepić .Kapitańska Baba napisał(a):"megidh"]Zaciekawił mnie tytuł Twojej relacji, więc zajrzałam i, pomimo tego że te Wasze rejsy już mi spowszedniały (no bo ileż można pływać ), to mi się tutaj spodobało.
Piszesz ile można pływać...
I to się Wam chwali. Tak trzymać.Kapitańska Baba napisał(a):My będziemy pływać do końca naszego świata Nie wyobrażam sobie życia bez żagli
Udał mu się prezent. A z jakiej okazji, jeśli można spytać ?.Kapitańska Baba napisał(a):"megidh"]A najbardziej za sprawą tej cudnej fotki.
Wszystko dzięki prezentowi od Kapitana
"megidh"] Fakt, dawno z Wami nie pływałam, co nie znaczy, że nie czytałam.
Piszesz ile można pływać... To takie żartobliwe stwierdzenie. Bardzo Wam zazdroszczę te pasji. Kiedyś, bardzo, ale to bardzo dawno temu, miałam okazję pływać na malutkich żagielkach po jeziorze Białym, ale to był taki jednorazowy epizod. Później już nie było ku temu okazji. Nie mam znajomych, którzy by uprawiali żeglarstwo, więc nie mam się pod kogo podczepić .
I to się Wam chwali. Tak trzymać.
Udał mu się prezent. A z jakiej okazji, jeśli można spytać ?.
te kiero napisał(a):Bry...
Dźwięk gitary zawsze przywołuje miłe wspomnienia z minionej epoki; a jak to szanty to jeszcze lepszy klimat.
Pobujałbym się z taką ekipą...
Epepa napisał(a):Piekne zdjęcia z drona. Ta niewielka plaża wygląda bardzo zachęcająco.
Apetyczne to śniadanko, że aż ślinka leci.Kapitańska Baba napisał(a):Dziś twarożek z ogórkiem, przygotowany przeze mnie schab, żółty ser i warzywa.
A jaką mniej więcej temperaturę miała woda ?.Kapitańska Baba napisał(a):Po śniadaniu zastanawiamy się na kąpielą jednak pomysł upada.
Jest jeszcze za rano aby wskoczyć do chłodnej wody.
"megidh"]Zatoka piękna a zdjęcia z drona świetne. Kto nim latał ?.
Apetyczne to śniadanko, że aż ślinka leci.
A jaką mniej więcej temperaturę miała woda ?.
Powrót do Nasze relacje z podróży