majkik75 napisał(a):Teraz to czekam na relację z miejsca gdzie byłaś jak Cię nie było
pozdrawiam, Michał
Postaram się ją napisać
Było super, żal było wracać ale obowiązki wyzwają - szkoła i praca jakoś nie chcą poczekać
majkik75 napisał(a):Teraz to czekam na relację z miejsca gdzie byłaś jak Cię nie było
pozdrawiam, Michał
maslinka napisał(a):Miałam zapytać, czy nie było obowiązku jedzenia w tej konobie , ale już widzę, że nie
Pamiętam Zaklopaticę i napisy: Mooring gratis. Myślę, że małym jednostkom to się może opłacać - zjedzą posiłek i stoją za darmo, no ale Was było dużo, więc może niekoniecznie
maslinka napisał(a):Miałam zapytać, czy nie było obowiązku jedzenia w tej konobie , ale już widzę, że nie
Pamiętam Zaklopaticę i napisy: Mooring gratis. Myślę, że małym jednostkom to się może opłacać - zjedzą posiłek i stoją za darmo, no ale Was było dużo, więc może niekoniecznie
piekara114 napisał(a):Ja czekam na tą pierwszą zdradę jeszcze
mchrob napisał(a):
Też mnie to nurtowało, że nie wymagali zamówienia niczego. No ale jak to był "przedsezon" i mieli miejsce przy nadbrzeżu to czemu mieli by nie zarobić tych dodatkowych 20 euro. Ciekawe jakby to było w sezonie?
wiola2012 napisał(a):Rybki smażone, ziemniaczki pieczone, szarlotka , no nie wiem która z nas jest większą sadystką .
"piotrf"]W tym momencie następuje zwykle przerwa na reklamę
Nie płyniecie małą łódeczką , ale czterometrowa fala to już spora huśtawka
elka21 napisał(a):Fajne siedzenie sobie Kapitan wykombinował.
Powrót do Nasze relacje z podróży