Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Santorini 2017 - wyspa na 6- tkę.

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
Buber
Cromaniak
Re: Santoryn wyspa na 6- tkę.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 21.01.2018 21:07

beatabm napisał(a):
Buber napisał(a):Prawdziwa orgia, tego wieczorka już nic więcej nie degustowałem.

Nie kłamiesz?? 8O 8O 8O :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oj tam ... przecież zdążyłaś już poznać człowieka, toż to .. clara veritas :wink:

A w relacji wstaje nowy dzień :D
Idziemy na śniadanko. Powietrze jakby bardziej przejrzyste.
Przed oczami mamy cel dzisiejszej wyprawy ...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 21.01.2018 23:56 przez Buber, łącznie edytowano 1 raz
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 21.01.2018 22:15

Przy takim widoku do śniadania to miałabym dylemat: jeść cały dzień i patrzeć czy gdzieś jednak się ruszyć :oczko_usmiech: .
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 22.01.2018 23:09

Potter napisał(a):Przy takim widoku do śniadania to miałabym dylemat: jeść cały dzień i patrzeć czy gdzieś jednak się ruszyć :oczko_usmiech: .

W końcu trzeba się ruszyć ... za obiadem i kolacją :mrgreen: ...bo tam tylko śniadanie dają.
steftes
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) steftes » 23.01.2018 00:01

Fantastyczne zdjęcia i widoki, zaciekawiłeś mnie ta relacją. Trzeba będzie poplanować.
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 23.01.2018 01:56

steftes napisał(a):Fantastyczne zdjęcia i widoki, zaciekawiłeś mnie ta relacją. Trzeba będzie poplanować.

Myślę, że warto. Wyspa ze wspaniałymi krajobrazami. Znalazłbyś wiele tematów zdjęciowych.
Sam po jej zobaczeniu nie mam już ciśnienia, na oglądanie i zwiedzanie czegokolwiek innego.
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 23.01.2018 09:03

Buber napisał(a):... Idziemy na śniadanko. Powietrze jakby bardziej przejrzyste.
Przed oczami mamy cel dzisiejszej wyprawy ...
Obrazek...
Śniadanko mówisz Obrazek Zjem z Wami ... ale prowiant mam swój więc Wam nic nie ubędzie ;) no może trochę miejsca przy stoliku aczkolwiek mogę i na stojęcy :mrgreen:
:hearts:
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 23.01.2018 15:33

Buber napisał(a): Sam po jej zobaczeniu nie mam już ciśnienia, na oglądanie i zwiedzanie czegokolwiek innego.

Trafione w pkt :hearts: .
Mikeee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikeee » 23.01.2018 15:44

bombowo 8) Widok z mety ujmujący.
Fajny klimat ma ta relacja. Taki trochę sybarycki, hedonistyczny. :) Super
Buber napisał(a):Jak ktoś zainteresowany tematem to jeszcze między lotniskiem, a Vonothas jest muzeum wina. A poza tym tych winiarnii cała masa.

to kolejny powód dla mnie na "tak" dla tej wyspy 8)

pozdrawiam,
M
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 23.01.2018 18:38

Chodźmy już gdzieś.....
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 23.01.2018 18:59

piekara114 napisał(a):Chodźmy już gdzieś.....

Przyłączam się do apelu :).
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 27.01.2018 12:32

Potter napisał(a):
Buber napisał(a): Sam po jej zobaczeniu nie mam już ciśnienia, na oglądanie i zwiedzanie czegokolwiek innego.
Trafione w pkt :hearts: .

:mrgreen:

Mikeee napisał(a):bombowo 8) Widok z mety ujmujący.
Fajny klimat ma ta relacja. Taki trochę sybarycki, hedonistyczny. :) Super
...

:D :D ...sybarycki, bo śniadanie dają :oczko_usmiech:
Ale wiesz ... naprawdę, to nie byliśmy tam dla przyjemności :wink:

marze_na napisał(a):
piekara114 napisał(a):Chodźmy już gdzieś.....

Przyłączam się do apelu :).

Zaraz, zaraz ... deseru pośniadaniowego jeszcze nie spożyłem :wink: ... poza tym ...

gusia-s napisał(a):Obrazek Zjem z Wami ... ale prowiant mam swój więc Wam nic nie ubędzie ;) no może trochę miejsca przy stoliku aczkolwiek mogę i na stojęcy :mrgreen:
:hearts:

...gościa mam :D ...
NataliaSze
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) NataliaSze » 27.01.2018 18:37

Świetne zdjęcia :)
Ronaldinio
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ronaldinio » 27.01.2018 19:53

Witam, szacun za zorganizowanie pięknego pobytu, czekam na fotki z plaż z krystaliczną wodą, byłeś na pomoście gdzie kręcono Mama Mia? Narazie tylko fotki oglądałem, ale to do mnie przemawia - oko zaspokojone :)
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 27.01.2018 20:00

Ronaldinio napisał(a):Witam, szacun za zorganizowanie pięknego pobytu, czekam na fotki z plaż z krystaliczną wodą, byłeś na pomoście gdzie kręcono Mama Mia? Narazie tylko fotki oglądałem, ale to do mnie przemawia - oko zaspokojone :)
Z tego co wiem to Mamma Mia to nie ten kierunek: http://greekseas.com/where-was-mamma-mia-filmed/ http://www.movie-locations.com/movies/m ... my9rnkiHIU Jedna z relacji: money-money-must-be-funny-in-the-greek-world-t49343.html?hilit=mamma
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 28.01.2018 12:05

NataliaSze napisał(a):Świetne zdjęcia :)

Dzięki, tam każdemu wyjdą świetne :D .

piekara114 napisał(a):
Ronaldinio napisał(a):Witam, szacun za zorganizowanie pięknego pobytu, czekam na fotki z plaż z krystaliczną wodą, byłeś na pomoście gdzie kręcono Mama Mia? Narazie tylko fotki oglądałem, ale to do mnie przemawia - oko zaspokojone :)
Z tego co wiem to Mamma Mia to nie ten kierunek: http://greekseas.com/where-was-mamma-mia-filmed/ http://www.movie-locations.com/movies/m ... my9rnkiHIU Jedna z relacji: money-money-must-be-funny-in-the-greek-world-t49343.html?hilit=mamma

Dokładnie, ale Mamma mia, była kręcona na wyspie też na literkę S. :D .
Z Santorynem filmowo .. to tylko mi się pocżątek którejś "Lary Croft" kojarzy.
Ale, ale jak byliśmy w kinie pod gołym niebem był seans Mamma mia .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Santorini 2017 - wyspa na 6- tkę. - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies