Ruszamy dalej, aby przystąpić do .... cy ...
Liczę że się podzielisz
Ruszamy dalej, aby przystąpić do .... cy ...
słoma79 napisał(a):tony montana napisał(a):Śledzicie tę wycieczkę z długimi nogami?
śledziłem, ale nogi gdzieś poszły...a szkoda
beatabm napisał(a):Mogę zapytać jeśli nie tajemnica jakimi szkłami fotografujesz?
Buber napisał(a):beatabm napisał(a):Odpuściłam w tym roku - wyjeżdżamy jak się okazało małą gromadką co przy czarterze w Grecji nie było korzystne. Ale za rok...kto wie
Rozpuść wici, obiecaj dużo cyca, poza tym przytakuj, oszukuj ... ekipa się znajdzie .
Buber napisał(a):Ciężko było, warunki nie sprzyjały... tak naprawdę dotarliśmy tylko pod kopułę szczytową i niestety nastąpił szybki odwrót, do I bazy jak na poniższej fotce (powyżej widoczny ambitny szczyt)
beatabm napisał(a):Buber napisał(a):.....
Rozpuść wici, obiecaj dużo cyca, poza tym przytakuj, oszukuj ... ekipa się znajdzie .
Nie, tak nie chcę. Widzisz dwa tygodnie na maleńkiej powierzchni non stop razem przy osobach nie pewnych czego chcą taki wyjazd mógłby się okazać koszmarem Temu nie pasuje gotowanie, innemu, zmywanie, a jeszcze innemu przeszkadza ranne wstawanie. Jeśli ktoś chce z nami jechać musi sam wyjść z propozycją, nie namawiamy nikogo gdyż dla nas to mają być wakacje a nie nerw
Franz napisał(a):Buber napisał(a):Ciężko było, warunki nie sprzyjały... tak naprawdę dotarliśmy tylko pod kopułę szczytową i niestety nastąpił szybki odwrót, do I bazy....
Najważniejsze, ze ekipa wróciła bez strat w ludziach...
...
Buber napisał(a):warto odwiedzić jeszcze niedaleko lężace Santo Wines
beatabm napisał(a):Po takich wspaniałych widokach taki deser na koniec? Zdecydowanie rozpusta
Franz napisał(a):Buber napisał(a):warto odwiedzić jeszcze niedaleko lężace Santo Wines
Na pewno, skoro to święte wino...
Buber napisał(a):Prawdziwa orgia, tego wieczorka już nic więcej nie degustowałem.