Ruszamy dalej, aby przystąpić do .... cy ...![]()
Liczę że się podzielisz

Ruszamy dalej, aby przystąpić do .... cy ...![]()
słoma79 napisał(a):tony montana napisał(a):Śledzicie tę wycieczkę z długimi nogami?
śledziłem, ale nogi gdzieś poszły...a szkoda![]()
beatabm napisał(a):Mogę zapytać jeśli nie tajemnica jakimi szkłami fotografujesz?
Buber napisał(a):beatabm napisał(a):Odpuściłam w tym roku - wyjeżdżamy jak się okazało małą gromadką co przy czarterze w Grecji nie było korzystne. Ale za rok...kto wie
Rozpuść wici, obiecaj dużo cyca, poza tym przytakuj, oszukuj ... ekipa się znajdzie.
Buber napisał(a):Ciężko było, warunki nie sprzyjały... tak naprawdę dotarliśmy tylko pod kopułę szczytową i niestety nastąpił szybki odwrót, do I bazy jak na poniższej fotce (powyżej widoczny ambitny szczyt)
beatabm napisał(a):Buber napisał(a):.....
Rozpuść wici, obiecaj dużo cyca, poza tym przytakuj, oszukuj ... ekipa się znajdzie.
Nie, tak nie chcę. Widzisz dwa tygodnie na maleńkiej powierzchni non stop razem przy osobach nie pewnych czego chcą taki wyjazd mógłby się okazać koszmaremTemu nie pasuje gotowanie, innemu, zmywanie, a jeszcze innemu przeszkadza ranne wstawanie. Jeśli ktoś chce z nami jechać musi sam wyjść z propozycją, nie namawiamy nikogo gdyż dla nas to mają być wakacje a nie nerw
Franz napisał(a):Buber napisał(a):Ciężko było, warunki nie sprzyjały... tak naprawdę dotarliśmy tylko pod kopułę szczytową i niestety nastąpił szybki odwrót, do I bazy....
Najważniejsze, ze ekipa wróciła bez strat w ludziach...
...
Buber napisał(a):warto odwiedzić jeszcze niedaleko lężace Santo Wines
beatabm napisał(a):Po takich wspaniałych widokach taki deser na koniec? Zdecydowanie rozpusta![]()
Franz napisał(a):Buber napisał(a):warto odwiedzić jeszcze niedaleko lężace Santo Wines
Na pewno, skoro to święte wino...
Buber napisał(a):Prawdziwa orgia, tego wieczorka już nic więcej nie degustowałem.