megidh napisał(a)::hut:
Pięknie odznaczają się poszczególne warstwy skał powstałe w różnych odstępach czasowych (nieraz tysięcy - milionów lat)
megidh napisał(a)::hut:
megidh napisał(a):Nie wiedziałam, że w mieście Kos jest kino pod chmurką. Aż sprawdziłam na mapie, gdzie ono się znajduje i okazuje się że podczas wycieczki rowerowej przejeżdżaliśmy niedaleko tego miejsca, ale przez niewiedzę nie skręciliśmy w boczną uliczkę, aby rzucić okiem na to kino.piekara114 napisał(a):Kino pod chmurką...takie samo rozwiązanie spotkaliśmy w Kos.
A może Ty byłaś na jakimś seansie w tym kinie
piekara114 napisał(a):megidh napisał(a):Nie wiedziałam, że w mieście Kos jest kino pod chmurką. Aż sprawdziłam na mapie, gdzie ono się znajduje i okazuje się że podczas wycieczki rowerowej przejeżdżaliśmy niedaleko tego miejsca, ale przez niewiedzę nie skręciliśmy w boczną uliczkę, aby rzucić okiem na to kino.piekara114 napisał(a):Kino pod chmurką...takie samo rozwiązanie spotkaliśmy w Kos.
A może Ty byłaś na jakimś seansie w tym kinie
Też nie wiedziałam, że jest.
2-krotnie w czasie wieczornych spacerów tamtędy przechodziliśmy i trwały właśnie seanse... Bardzo fajna sprawa...
Wyznaczyłam trasę na komórce, żeby GPS nas prowadził, bowiem na początku zaczęliśmy błądzić po tych wąskich uliczkach.
wiola2012 napisał(a):Jak to dobrze czasami "zboczyć" z wytyczonej trasy i odkryć taką uroczą wioskę
wiola2012 napisał(a):Wyznaczyłam trasę na komórce, żeby GPS nas prowadził, bowiem na początku zaczęliśmy błądzić po tych wąskich uliczkach.
Miejscowych na tych uliczkach widać nie było to i o drogę trudno zapytać, a nawet gdyby byli, moglibyście się nie dogadać .
GPS to jednak świetny wynalazek. I powoli się od niego uzależniam .
Katerina napisał(a):megidhAle większość niestety nadal straszy.
Tym mogłabym się zaopiekować
O tym samym pomyślałamKaterina napisał(a):megidhTym mogłabym się zaopiekowaćAle większość niestety nadal straszy.