Wspaniałe zdjęcia Są lekarstwem na to , co za oknem . . .
Pozdrawiam
Piotr
wiola2012 napisał(a):I wszystko jasne, zastanawiałam się, jak Ty to zrobiłaś, że masz na zdjęciach tak mało ludzi. Okazuje się, że poszli na zachód słońca albo na kolację .
wiola2012 napisał(a):megidh napisał(a):W jednej z mijanych restauracji ujrzeliśmy wystawkę z butelek po piwie, które produkowane jest na wyspie Santorini.
Skosztowaliście tych piwek o wdzięcznej nazwie?
piotrf napisał(a):Wspaniałe zdjęcia Są lekarstwem na to , co za oknem . . .
megidh napisał(a)::hut:
Tak więc nie udało nam się wyjechać z Oia i chciał nie chciał musieliśmy oglądać zachód słońca w Oia.....
Jedni stłoczyli się w ruinach zamku Agios Nikolaos, inni stali na schodach prowadzących do portu Ammoudi a jeszcze inni siedzieli lub stali na murkach, dachach, w restauracjach i wszelkich innych możliwych miejscach....
megidh napisał(a):Niektórzy oglądali zachód słońca ze swoich prywatnych balkonów. Szczęściarze .
2 wieczory można przeżyć.....wiola2012 napisał(a):megidh napisał(a):Niektórzy oglądali zachód słońca ze swoich prywatnych balkonów. Szczęściarze .
No nie wiem . Cały dzień pod obstrzałem ludzkich spojrzeń. Obserwatorzy zachodu, morza , statków, widoków, wychylający się za murki, zaglądający przez przypadek w talerz, szklankę .
dangol napisał(a):Cały dzień świetnie spędzony, a wieczorne fotki to świetne jego ukoronowanie. Jak dla mnie, nawet fajniejsze niż te "oklepane" z zachodu słońca.
wiola2012 napisał(a):A ja się bardzo cieszę, że nie zdążyliście na ten autobus . Nie zrobiłabyś takich ładnych zdjęć . Udało Ci się fajnie uchwycić nie tylko zachód słońca , ale całą towarzyszącą temu atmosferę.
wiola2012 napisał(a):megidh napisał(a):Niektórzy oglądali zachód słońca ze swoich prywatnych balkonów. Szczęściarze .
No nie wiem . Cały dzień pod obstrzałem ludzkich spojrzeń. Obserwatorzy zachodu, morza , statków, widoków, wychylający się za murki, zaglądający przez przypadek w talerz, szklankę .
i może gdybym dysponowała odpowiednią kasą, to na jedną noc wynajęłabym tutaj taki pokój z balkonem .piekara114 napisał(a):2 wieczory można przeżyć.....
dangol napisał(a):Cały dzień świetnie spędzony, a wieczorne fotki to świetne jego ukoronowanie. Jak dla mnie, nawet fajniejsze niż te "oklepane" z zachodu słońca.
megidh napisał(a):
Niektórzy oglądali zachód słońca ze swoich prywatnych balkonów. Szczęściarze .
Katerina napisał(a):A propos robienia sobie fotek i obrabiania ich...
Widziałam trochę zdjęć znajomych - zrobionych w tym miejscu gdzie stałaś - zachód słońca i bugenvilla - tak wykadrowanych, że obiekt ( najczęściej "obiektka" ) wydawał się stać tam zupełnie sam.
Dlatego jestem w szoku widząc tłumy na Twoich zdjęciach, prawdę mówiąc, dawno nie byłam tak osłupiała
Katerina napisał(a):BTW, te zdjęcia z tłumami to jest HIT Super reportaż
Katerina napisał(a):A to mój faworyt
Facet nie mógł lepiej zademonstrować poczucia wyższości w stosunku do "plebsu"