Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

San Benedetto

We Włoszech znajduje się najstarszy na świecie uniwersytet, jest nim założony w 1088 roku Uniwersytet Boloński. Na terenie Włoch znajdują się 2 słynne wulkany: Etna i Wezuwiusz. We Włoszech trzykrotnie odbywały się igrzyska olimpijskie w latach 1956, 1960 i 2006. We Włoszech znajduje się 50 obiektów światowego dziedzictwa kultury UNESCO. Modena we Włoszech to prawdziwa stolica samochodów sportowych, mieści się w niej 5 fabryk luksusowych samochodów sportowych: Ferrari, Maserati, Lamborghini, Pagani i De Tomasso.
speed66
Turysta
San Benedetto

Nieprzeczytany postnapisał(a) speed66 » 18.06.2007 17:07

Witam.Zaliczyłem Croatię 3-krotnie,jednym słowem super.W tym roku trafią się Włochy(przypadkiem) i San Benedetto.Jeśli ktoś był,proszę o info i wrażenia. :?:
mondi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mondi » 02.07.2007 07:55

dlaczego mówisz przypadkiem nie rozumię ludzi którzy włochy traktują jak coś gorszego niż chorwacja przecież to piękny kraj i też zasługuje na kilka miłych słów a rejony o których wspominasz są bardzo ładne +Gargano+Kampania +jezioro Garda niczego sobie ja uwielbiam włochy i może mi tu cała ekipa cromaniaków wskoczyć na głowę a większość z opisów to jedzie bo tanio jako alternatywa dla Bałtyku pozdrawiam i życzę miłych wrażeń z przypadkowych włoch
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 02.07.2007 08:39

mondi napisał(a):dlaczego mówisz przypadkiem nie rozumię ludzi którzy włochy traktują jak coś gorszego niż chorwacja przecież to piękny kraj i też zasługuje na kilka miłych słów a rejony o których wspominasz są bardzo ładne +Gargano+Kampania +jezioro Garda niczego sobie ja uwielbiam włochy i może mi tu cała ekipa cromaniaków wskoczyć na głowę a większość z opisów to jedzie bo tanio jako alternatywa dla Bałtyku pozdrawiam i życzę miłych wrażeń z przypadkowych włoch

... i tu się mylisz. Chorwacja nie jest tania. Owszem stosunkowo więcej zapłacimy we Włoszech ale można wydać i w CRO tyle że straczyłoby na 2 x włoskie wczasy. Wszystko zależy od sposobu "wczasowania". Dla mnie Włochy nie są atrakcyjne (północne) a na południe nie chce mi się jechać. Dwa razy dalej a ........... woda podobna. :lol: Że krajobraz inny, że miasteczka specyficzne , że ....... Nie ważne, i tak całego światu nie zwiedzę a choćby nawet tak, to po co ???? Że byłem i widziałem. Odfajkowane-zaliczone. Nie ma sensu najmniejszego. Ja jadę tam gdzie lubię. Proste.
mondi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mondi » 08.07.2007 19:28

masz rację ja też jadę gdzie lubię i gdzie się dobrze czuję a ponieważ mam 3 dzieci jadę tam gdzie i one lubią i chcą jechać gdzie się dobrze bawią i mają co wspominać a przy okazji sobie oglądam tam i siam ale jeżeli ktoś ma okazję pojechać to nie widzę nic w tym złego i może mu się chce jak pyta pozdrawiam

Powrót do Włochy - Italia

San Benedetto
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone