napisał(a) woka » 02.07.2007 08:39
mondi napisał(a):dlaczego mówisz przypadkiem nie rozumię ludzi którzy włochy traktują jak coś gorszego niż chorwacja przecież to piękny kraj i też zasługuje na kilka miłych słów a rejony o których wspominasz są bardzo ładne +Gargano+Kampania +jezioro Garda niczego sobie ja uwielbiam włochy i może mi tu cała ekipa cromaniaków wskoczyć na głowę a większość z opisów to jedzie bo tanio jako alternatywa dla Bałtyku pozdrawiam i życzę miłych wrażeń z przypadkowych włoch
... i tu się mylisz. Chorwacja nie jest tania. Owszem stosunkowo więcej zapłacimy we Włoszech ale można wydać i w CRO tyle że straczyłoby na 2 x włoskie wczasy. Wszystko zależy od sposobu "wczasowania". Dla mnie Włochy nie są atrakcyjne (północne) a na południe nie chce mi się jechać. Dwa razy dalej a ........... woda podobna.
Że krajobraz inny, że miasteczka specyficzne , że ....... Nie ważne, i tak całego światu nie zwiedzę a choćby nawet tak, to po co ???? Że byłem i widziałem. Odfajkowane-zaliczone. Nie ma sensu najmniejszego. Ja jadę tam gdzie lubię. Proste.