Ahaaaa, no, to też fajnie
Nie wiem tylko, czy promocja się trafi, bo u nich to raczej "im wcześniej , tym lepiej".
OBY do lata!!!!
Mik32 napisał(a):dzięki ,dzięki..........ale moja kombinacja jest taka.......by leciec z Warszawy do Bratysławy........by potem Bratysława -Zadar, obecnie nie ma zadnej promocji w SkyEurop..........na loty WAWA-BRATYSŁAWA...chyba trzeba poczekać i pilnować. Ale czytając co piszesz widze ze jestes zadowolona z tej firmy hahahahahaha i lecisz raz jeszcze , spokojnie wygodnie i szybko............dzięki za szybką odpowiedz ............no i aby do LATA z myslami o pięknej CRO ..pozdrowionka
aneta_jacek napisał(a):A mi ostatnio koleżanka opowiadała że te tanie linie to:
oszczędzają na obsłudze technicznej ( tylko minimum tak jak wymogi każą ), samoloty są starsze technicznie i takie co podobno wyrzucają je zwykłe linie. Do tego ponoć huczą.
Opowidała taką historię ze gdzieś bylo okno nieszczelne to zalepili je na 30 minut przed startem czymś i samolot poleciał. A powinien po takim zabiegu postać parę godzin przynajmniej.
To zasłyszane na imieninach ......
A jak jest na prawdę z tanimi liniami?
Bo ja dałam sobie spokój na razie jak mi opowiadziano jak się leci do Tunezji arabskimi liniami
aneta_jacek napisał(a):o o
a czy to prawda że sprzedaja wiecej biletów niż mają miejsc?
Że np tak być że przyjdzie wiecej osob niż się zmieści i wszyscy maja ważne bilety i wtedy co? Ktoś się nie lapie i nie płaca odszkodowania ani nie daja darmowego hotelu?
aneta_jacek napisał(a):o o
a czy to prawda że sprzedaja wiecej biletów niż mają miejsc?
Że np tak być że przyjdzie wiecej osob niż się zmieści i wszyscy maja ważne bilety i wtedy co? Ktoś się nie lapie i nie płaca odszkodowania ani nie daja darmowego hotelu?