No wlasnie - jak w tytule. Nie do, tylko po.
Na przyklad z Dubrovnika do Korculi,do Hvaru.... samolotem za 26€.
Zobaczcie TUTAJ.
Interesujaca propozycja i jaka oszczednosc czasu!!
Basiulinek napisał(a):Na przyklad z Dubrovnika do Korculi,do Hvaru.... samolotem za 26€.
hepik napisał(a):Basiulinek napisał(a):Na przyklad z Dubrovnika do Korculi,do Hvaru.... samolotem za 26€.
Porównując do cen wynajmu skuterów,rowerów,łodek itp to jak za darmo.
Chorwaci obchodzą prima aprilisy?
kawa62 napisał(a):Witam !
Chorwaci otworzą wkrótce połączenia hydroplanem pomiędzy najatrakcyjniejszymi miejscowościami turystycznymi w kraju, a także linię do Ankony we Włoszech.
karin74 napisał(a):Ja tak sie zastanawiam nad polaczeniem Polska - Chorwacja chodzi mi o przyszly rok i tak mysle nad kosztami bo czytalam forum i rozne wypowiedzi czytalam- ze ogolnie duzy kosz, co Wy na to?
ołowiany napisał(a):karin74 napisał(a):Ja tak sie zastanawiam nad polaczeniem Polska - Chorwacja chodzi mi o przyszly rok i tak mysle nad kosztami bo czytalam forum i rozne wypowiedzi czytalam- ze ogolnie duzy kosz, co Wy na to?
Na dzień dzisiejszy widzę za 2+1 Katowice - Dubrownik - Katowice w cenie 1800 zł /all /bagaż 20+5/os/ . Zmieści się trochę konserw Interesowały mnie daty sierpniowo - wrześniowe. Przewoźnik: Enter Air.
kodens79 napisał(a):ołowiany napisał(a):karin74 napisał(a):Ja tak sie zastanawiam nad polaczeniem Polska - Chorwacja chodzi mi o przyszly rok i tak mysle nad kosztami bo czytalam forum i rozne wypowiedzi czytalam- ze ogolnie duzy kosz, co Wy na to?
Na dzień dzisiejszy widzę za 2+1 Katowice - Dubrownik - Katowice w cenie 1800 zł /all /bagaż 20+5/os/ . Zmieści się trochę konserw Interesowały mnie daty sierpniowo - wrześniowe. Przewoźnik: Enter Air.
A na stronie Enter Air nie podają że latają z Katowic do Dubrovnika !
Eurolot z Krakowa do Dubrovnika to około 2100pln 2+1
Eurolot z Krakowa do Splitu to około 2300 pln 2+1
Powrót do Alternatywne środki lokomocji