Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

samolotem do SPLITU ???

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
swiniakk
Croentuzjasta
samolotem do SPLITU ???

Nieprzeczytany postnapisał(a) swiniakk » 09.08.2005 19:53

no właśnie a jak na następny rok polecieć samolotem do SPLITU i tam wynająć auto??? czy jest taka możliwość i ile to kosztuje ??? ktoś zna temat no i jak najtaniej polecieć???
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 09.08.2005 20:24

Witam sasiedzie z niedaleka :D Dzis własnie wróciłam z Twojej miejscowości...Orientowałam sie w tym roku-kusi godzina lotu z Warszawy do Zagrzebia zamiast tułać się 20 godzin autkiem ale cena 1500 zł za sam przelot od osoby jest zbyt wygórowana :? Brak tanich przelotów w tamte strony niestety...a jesli chodzi o wynajęcie auta to zerknij na forum to juz było przerabiane. Pozdrawiam cieplutko :D
swiniakk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swiniakk » 09.08.2005 21:40

witam koleżanke za miedzy ....ja osobiście jutro do Piły zawitam a co do wynajęcia auta to po co jak samolot drogi to lepiej swoim się przemęczyć... no 22 godziny wracałem z pod Trogiru... pozdrawiam
swiniakk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swiniakk » 10.08.2005 16:15

o i wstąpiłem na forum równo w rok po Tobie...hehehe może to idzie :roll: regionalnie
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 29.08.2005 11:16

Całkiem miły przypadek.... :D Już po wczasach rozumiem?
Rafi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafi » 29.08.2005 12:42

Witam
lot z Berlina Schonefeld do Splitu z Germanwings, rezerwowany na sierpień w lutym kosztuje około 300 złotych (ze wszystkimi opłatami), w dwie strony od osoby.
http://www36.germanwings.com

Pozdrawiam
swiniakk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swiniakk » 29.08.2005 17:33

madzia1981 napisał(a):Całkiem miły przypadek.... :D Już po wczasach rozumiem?

oj już tak zaraz miesiąć minie jak się w kraju muszę męczyć :cry:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 29.08.2005 20:15

za 300 złotych warto byłoby pomyśleć :D Godzina lotu zamiast doby koszmarnej jazdy
mab
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mab » 29.08.2005 20:57

weszlem na podana stronnice...i ceny sa tam inne...z Berlina i z powrotem 200E za osobe+ oplaty lotniskowe....jesli dodac do tego jeszcze dojazd do Berlina i z powrotem to mysle,ze finansowo raczej by sie nie zaoszczedzilo zwlaszcza i koszty 1800km przy spalaniu rzedu 7 litrow i cenie 1E srednio za litr po trasie daje to nam 550zl o tych z gazem nawet nie wspomne, zwlaszcza ze samochodem jedzie wiecej osob to koszt dzieli sie jeszcze bardziej. Mysle ,ze nawet oplaty na autostradach niewiele by zmienily. A czas no coz zalezy od opcje ale pare godzin mozna urwac....do Berlina tez trzeba dojechac lub doleciec ,taxi na lotnisko...itd .itd...
(oczywiscie ze stronki wzielem ceny z miesiecznym wyprzedzeniem ...tzn. koniec wrzesnia a wiec poza sezonem i moze rzeczywiscie w jakiejs dzikiej promocji ceny sa inne . , kilka razy probowalem poleciec tanio ale w rzeczywistosci zawsze otrzymywalem odpowiedz :"akurat skonczyly sie promocyjne bilety")
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 06.09.2005 13:47

Byłyśmy w tym roku, lot do Zadaru z Bratysławy liniami Skyeurope
184 PLN w dwie strony, z opłatami, za 1 os- jak dla mnie cena super!
Szukać trzeba jak najwcześniej, ja rezerwowałam to w polowie stycznia.
Z Bratyslwy lataja tez do Splitu i do Dubrownika.
POLECAM!

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone