KonJarek napisał(a):Jak zwykle omijasz temat i nie potrafisz przeczytać albo przynajmniej zrozumieć tego co inni piszą. Stąd pewnie krążenie wokół "nie stać cię na samolot" albo "jeździsz autobusem" nie mówiąc o tym że miałbym zaoszczędzić 3 doby lecąc samolotem.
Jeśli reklamujesz jakąś firmę jako oferującą "przeloty za małe pieniądze" to nie schodź ciągle na temat swich wakacji czy mojego środka transportu bo to nie ma z tematem wiele wspólnego. Jeśli tobie ten transport odpowiada to fajnie ale nie kłam że są to tanie przewozy lotnicze bo póki co nie można ich zaliczyć do tej grupy. Sky&Sea wykonało wprawdzie dobrą robotę schodząc z ceny o 400 zł (wcześniej loty miały kosztować ponad 1200) ale nie mogą liczyć na masowe zainteresowanie przelotami dopóki cena nie spadnie jeszcze bardziej.
nie jest ważne dla,Ciebie jaka cena obowiażuje na rynku przelotów do Splitu, ważne jest to że chcesz manipulowac. W tym wątku spotykją się ludzie którzy chca dotrzec do Chorwacji bez traumy autokaru. mają kilka opcji: przez Czechy, Londyn, Berlin i z Warszawy. Ta ostatnia jest najatrakcyjniejsza przez biuro które ja wybrałam. Znasz lepsze ? Napisz ! Może i ja zmienię opcję. Na dziś do wyboru jest 780 zł samolotem lub ? 350 zł koszmarnej drogi autobusem przez półtorej doby, co dla ludzi szukających prawdziwego wypoczynku jest nie do zaakceptowania