MEGA PROMOCJA na wyloty 21.06. i 28.06.2008 do Splitu
Hotele i Apartamenty Prywatne
na wyloty 21.06. i 28.06.2008 do Splitu
Zniżki nawet 770 zł za Parę !!!!!!!!
ma
Biuro Podróży Kontynenty
KonJarek napisał(a):kotwiczka napisał(a):samolot centralwings lata za małe pieniądze z Warszawy do Splitu w soboty od 24 maja.
operatorem jest SKYandSEA.pl
problem taniej linii bez przesiadek się rozwiazał
785 zł nie są dla mnie małymi pieniędzmi. To ponad 2 razy więcej niż innymi środkami transportu.
kotwiczka napisał(a):to kwestia jak liczysz dla mnie uniknięcie straty 2 dni życia w autobusie warte jest tych dodatkowych 300 zł - szczególnie że to 2 dni mojego urlopu. a jeszcze w ogólnym bilansie wydatków w Chorwacji ..., cóż wolę zaoszczędzic na czym innym a miec komfort wspomnień nieprzycmiony ostatnim wrażeniem koszmaru podróży
kotwiczka napisał(a):BO JEST TANI.
kotwiczka napisał(a): Raczej bez sensu jest porównywanie lotu do Splitu z lotem do Madrytu skoro wakacje chcę spędzic w Chorwacji
kotwiczka napisał(a):Raczej trzeba porównywac z przejazdem autobusem czy z innymi przewoźnikami lotniczymi. Autobus kosztuje 300 zł taniej
kotwiczka napisał(a): A opowieści o 36 zł za lot do Chorwacji wrzuc między bajki
kotwiczka napisał(a):cena 36 zł nie obejmowała opłat lotniskowych - cudów nie ma. W samolotach tanich linii zwykle sa tylko 2 takie miejsca
kotwiczka napisał(a):oczywiście że dla kogoś np z Cieszyna cofanie się do Warszawy jest lekko bez sensu. tyle że masz jakiś "dar" porównywania rzeczy nieporównywalnych. Autobus z Waszawy do Splitu jedzie planowo ( co mu się w sezonie jeszcze nie udało ) 27 godzin ! Ja potrzebuję 4,5 godziny na dotarcie z domu na pokład łódki w Kasteli.
KonJarek napisał(a):kotwiczka napisał(a):cena 36 zł nie obejmowała opłat lotniskowych - cudów nie ma. W samolotach tanich linii zwykle sa tylko 2 takie miejsca
Nie wiem nic na temet tego żeby cena 785zł zwierała także opłaty lotniskowe. Może tak jest a może nie.kotwiczka napisał(a):oczywiście że dla kogoś np z Cieszyna cofanie się do Warszawy jest lekko bez sensu. tyle że masz jakiś "dar" porównywania rzeczy nieporównywalnych. Autobus z Waszawy do Splitu jedzie planowo ( co mu się w sezonie jeszcze nie udało ) 27 godzin ! Ja potrzebuję 4,5 godziny na dotarcie z domu na pokład łódki w Kasteli.
Ja porównywałem ceny przelotów na różnych trasach i ceny różnych środków lokomocji na jednej trasie a ty porównywałaś cenę przelotu i stratę czasu podczas jazdy autobusem. Kto z nas porównywał rzeczy nieporównywalne?
kotwiczka napisał(a):wystarczyło wejśc na stronę www.SKYandSEA.pl i przeczytac "all inclusive" i już wiesz ze cena zawiera wszystko
kotwiczka napisał(a):Jaki ma sens porównywania ceny przelotu do Splitu z ceną lotu do Madrytu lub Aten ?
kotwiczka napisał(a): Porównac trzeba wszystkie możliwości dostania się tam gdzie chcę - czyli jak mówi temat wątku do Splitu. Tu najtańszą ofertą jest SKY & SEA i to sa fakty. Alternatywą na tej trasie jest norwegian za dwukrotną cenę lub autobus 300 zł tańszy
kotwiczka napisał(a):samolot centralwings lata za małe pieniądze z Warszawy do Splitu w soboty od 24 maja.
operatorem jest SKYandSEA.pl
problem taniej linii bez przesiadek się rozwiazał
kotwiczka napisał(a):zawarłam tam informację iż istnieje tanie połączenie Wawa-Split , bo 780 zł w obie strony to tanio
kotwiczka napisał(a): ! abstrahuję tu do faktu że Ciebie akurat nie stac i musisz jechac autobusem
kotwiczka napisał(a):próbujesz udowodnic ( chyba sobie ) że to lepsze rozwiązanie. Ba ono nawet nie jest tańsze pomimo ze kosztuje mniej.
kotwiczka napisał(a):Twoje dywagacje mozna przyrównac do tego jakbyś w wątku "samochody sportowe" odniósł się do czyjegoś wpisu o tanim ,nowym Ferrari za 50 tysięcy Euro w ten sposób: ono nie jest tanie bo Fiat Punto kosztuje 10 tysięcy a w ogóle to taniej jest jeździc rowerem
Powrót do Alternatywne środki lokomocji