Jeśli to cena za OT ( w jedną stronę) to wg mnie dużo, w sumie to nawet w dwie strony (RT) na tak bliskiej trasie to sporo. Z drugiej strony z Poznania nie ma wielkiego wyboru, więc i ceny są jakie są ...krzyzak74 napisał(a): Czy na czerwiec z bagazem podręcznym 10 kg cena za lot z Poznania do Dubrownika 700 zł to mało, dużo itp.
krzyzak74 napisał(a):cena w obie strony z bagażem, bardziej pytałem czy ta cena do Dubrownika w porównaniu z cenami z zeszłego roku jest ok. Decyzja juz jest ze samolot, bo jednak 4 godziny w podrózy to nie kilkanaście. A kilka razy w Cro autem juz byliśmy, wiec wiele po drodze zaliczone
krzyzak74 napisał(a):,,,,,,,,,,,
Decyzja juz jest ze samolot, bo jednak 4 godziny w podrózy to nie kilkanaście.
,,,,,,,
599 napisał(a):krzyzak74 napisał(a):,,,,,,,,,,,
Decyzja juz jest ze samolot, bo jednak 4 godziny w podrózy to nie kilkanaście.
,,,,,,,
nooo,
z tymi 4 -ma godzinami to moim zdaniem troszkę nie teges,
nie abym był przeciw bo czasami(zdecydowanie za rzadko)takze latam,
jednak musisz doliczyć :
dojazd,
"bycie" ileś godzin przed lotem,
dojazd z lotniska do "kwatery",
Jestem z Poznania , mam 1 km do lotniska. Z tego co tutaj czytałem z lotniska w Dubrowniku do miejscowości w tzw Zupie jest paręnaście minut. . Więc jak nie 4 to w 5 godzin max wszystko załatwię. Autem jest to ok 17 godzin samej jazdy plus odpoczynek, korki itp. Na pewno wyjdzie troszkę drożej jak wypożyczymy auto, ale zyskujemy dwadzieścia parę godzin . O zmęczeniu, jakie jest zawsze po tak długiej podróży nie wspominam. Oczywiście Istria czy KRK to inna bajka ale Dubrownik już jednak jest daleko
i.t.d.
i.t.p,
w drodze powrotnej podobnie,
więc ,
wiesz,
sam lot to nie wszystko,
tak "cirka"
3/4 dnia "schodzi" jak nic,
Powrót do Alternatywne środki lokomocji