marekkowalak napisał(a):Uwaga: sztuczki z VPN-em czy tańszymi biletami w środku tygodnia już dawno nieaktualne.
Najczęściej najniższe ceny wyświetlają mi się w sobotę rano .
marekkowalak napisał(a):Uwaga: sztuczki z VPN-em czy tańszymi biletami w środku tygodnia już dawno nieaktualne.
marze_na napisał(a):A ja sprawdzam ceny tylko bezpośrednio na stronach przewoźnika - ryanair i wizair.
marekkowalak napisał(a):marze_na napisał(a):A ja sprawdzam ceny tylko bezpośrednio na stronach przewoźnika - ryanair i wizair.
A wyszukiwarki typu Kayak czy Skyscanner potrafią mieć ceny nawet do 20% niższe niż same linie lotnicze.
Ostatnio nawet sprawdzałem Madryt z Modlina na wiosnę. Na stronie Ryanaira 950 zł, Skyscanner - 830 zł.
adamosos napisał(a):marekkowalak napisał(a):marze_na napisał(a):A ja sprawdzam ceny tylko bezpośrednio na stronach przewoźnika - ryanair i wizair.
A wyszukiwarki typu Kayak czy Skyscanner potrafią mieć ceny nawet do 20% niższe niż same linie lotnicze.
Ostatnio nawet sprawdzałem Madryt z Modlina na wiosnę. Na stronie Ryanaira 950 zł, Skyscanner - 830 zł.
Ale kupowałeś do końca czy tylko patrzyłeś na cenę wyświetlaną przed rozpoczęciem procesu zakupu ??
Pytam poważnie, bo te magiczne wynalazki później mają różne magiczne dopłaty i wychodzi bardzo podobnie, potwierdzone na wiosnę na lot do Aten i czerwcową Pulę.
marekkowalak napisał(a):Może tak być, bo Dubrovnik to jeden z hitów wakacyjnych w Europie.
Aczkolwiek kiedy Ryanair uruchamiał w 2018 r. połączenie Modlin-Rimini, to pierwsze bilety były w śmiesznie niskich promocyjnych cenach.
Raphael napisał(a):marekkowalak napisał(a):Może tak być, bo Dubrovnik to jeden z hitów wakacyjnych w Europie.
Aczkolwiek kiedy Ryanair uruchamiał w 2018 r. połączenie Modlin-Rimini, to pierwsze bilety były w śmiesznie niskich promocyjnych cenach.
Od 2018 Zmienili strategię w odwrotną stronę
Bravik napisał(a):piekara114 napisał(a):Na razie dostępne są loty z Wrocławia (choć już jest opcja POZ i KRK, ale bez kalendarza). Lot w soboty. Cena 629 na całe lato i powrót od 549 zł.
A nie w niedzielę?
Powrót do Alternatywne środki lokomocji