A dlaczego powrotu nie ma?
Z Zadaru do Poznania znalazłem loty w czwartki i niedziele. Za mniej niż 500 zł w obie strony znalazłem dwa 11-dniowe terminy.
Slavko1974 napisał(a):A dlaczego powrotu nie ma?
Z Zadaru do Poznania znalazłem loty w czwartki i niedziele. Za mniej niż 500 zł w obie strony znalazłem dwa 11-dniowe terminy.
EwelinaKRK napisał(a):Sprawdziłam cenę biletu w jedną strone z Krakowa do Zadaru na połowę lipca /loty tylko w niedziele/.Koszt najtanszego 139 pln za 1 osobę, lecz bagaż tylko podreczny.
Z bagażem do 10 kg to już 330 pln.Im większy bagaż tym drożej .Świetna propozycja,bo lot trwa tylko 1,5 h.Ale jak tu przetrwać z jednym podkoszulkiem ?
Ja potrzebuję dostać się na wyspę Losinj, więc mialabym prom z Zadaru do wyspy za jedyne 35-60 pln. Wykonalne.Tylko ten jeden T-schirt. ...
EwelinaKRK napisał(a):lecz bagaż tylko podreczny.
Z bagażem do 10 kg to już 330 pln.Im większy bagaż tym drożej .Świetna propozycja,bo lot trwa tylko 1,5 h.Ale jak tu przetrwać z jednym podkoszulkiem ?
EwelinaKRK napisał(a):Nie,to odwiedziny /pobyt u Przyjaciół ,polsko-chorwatska rodzina ,więc największa część bagażu to książki. Pal sześć podkoszulki i sandałki .
Jak to Polka,coś wymyślę i dam radę.
aniapz napisał(a):Ze względu na tylko tydzień wolnego zdecydowaliśmy się na lot samolotem z Warszawy. Martwi mnie tylko godzina przylotu do Splitu. Jesteśmy o 21:50 na lotnisku. Nocleg chcę zarezerwować w Breli. Jak się tam dostanę o tej porze? Wypożyczalnie aut działają całą dobę? Właściciel apartamentu będzie na nas czekał w środku nocy? Zazwyczaj zameldowanie jest max do 22. Proszę o podpowiedź, jak to rozwiązać
Inde napisał(a):Patrzałem też autobusy ale ostatni odjeżdża 21:15.
https://www.ak-split.hr/en/departures-from-split/
Powrót do Alternatywne środki lokomocji