Wizzair z Katowic do Splitu ma w lipcu kilka fajnych cenowo lotów.
pozdro
fly
fly napisał(a):Wizzair z Katowic do Splitu ma w lipcu kilka fajnych cenowo lotów.
pozdro
fly
Inde napisał(a):Jeśli ktoś planuje wylot do Chorwacji pod koniec sezonu, to Ryanair rzucił fajne ceny na przełom sierpień/wrzesień. Wylot z Poznania do Zadaru 182 zł, powrotny 260 zł. W cenie bagaż podręczny.
Naturalnie nie mogliśmy takiej okazji pominąć
Dobrodošli u Hrvatsku!
Inde napisał(a):Bagaż rejestrowany kosztuje 60 euro. Natomiast w cenie biletu mamy 10kg na odzież, podstawowe środki czystości, leki, elektronikę. Myślę że na tydzień każdemu wystarczy. Chyba że kolega w podanej przez siebie cenie z kosmosu wliczył weki, konserwy, deskę do prasowania, teściową i żółtą kartkę za zaśmiecanie forum.
Pozdrav
Inde napisał(a):Dzięki za info o Lufthansie. Generalnie w Ryanair wystarczy spakować się zgodnie z regułami, które mają w ofercie. Płyny, szampony itd. w opakowaniach po 100ml. Laptopy, aparaty w trakcie odprawy trzeba pokazać, czasem otworzyć. Leki, syropy w oryginalnym opakowaniu max 100ml. Wymiary walizki podręcznej zazwyczaj zgodne z tym co mamy w sklepach. Nikt nie lata z linijką.
Inde napisał(a):Bagaż rejestrowany kosztuje 60 euro. Natomiast w cenie biletu mamy 10kg na odzież, podstawowe środki czystości, leki, elektronikę. Myślę że na tydzień każdemu wystarczy. Chyba że kolega w podanej przez siebie cenie z kosmosu wliczył weki, konserwy, deskę do prasowania, teściową i żółtą kartkę za zaśmiecanie forum.
Pozdrav
Bravik napisał(a):Inde napisał(a):Bagaż rejestrowany kosztuje 60 euro. Natomiast w cenie biletu mamy 10kg na odzież, podstawowe środki czystości, leki, elektronikę. Myślę że na tydzień każdemu wystarczy. Chyba że kolega w podanej przez siebie cenie z kosmosu wliczył weki, konserwy, deskę do prasowania, teściową i żółtą kartkę za zaśmiecanie forum.
Pozdrav
Primo - na tydzień to by mi się tyłka nie chciało ruszać.
Secundo - cena nie z kosmosu tylko Taryfa+ z normalnym bagażem rejestrowanym.
Tertio - chyba za niska ranga na szafowanie żółtymi kartkami.
Inde napisał(a):Jeśli ktoś planuje wylot do Chorwacji pod koniec sezonu, to Ryanair rzucił fajne ceny na przełom sierpień/wrzesień. Wylot z Poznania do Zadaru 182 zł, powrotny 260 zł. W cenie bagaż podręczny.
Tylko ten podręczny to taka torba na laptopa: 40*25(30)*20 cm. Warto na to zwrócić uwagę przy rezerwacjach... 10kg bagaż podręczny i w Ryan. i wizz jest dodatkowo płatny i to od 01.11.2018. Cena tego bagażu zależy od trasy, taniej jest jak kupuje się od razu z biletem niż jak dokupuje się później.Inde napisał(a):Jeśli ktoś planuje wylot do Chorwacji pod koniec sezonu, to Ryanair rzucił fajne ceny na przełom sierpień/wrzesień. Wylot z Poznania do Zadaru 182 zł, powrotny 260 zł. W cenie bagaż podręczny.
Powrót do Alternatywne środki lokomocji