rzdrozny napisał(a):Polecam czeską wyszukiwarkę lotów azair.eu. Parę lotów zarezerwowałem, zawsze było najtaniej. Wybieramy polski język, złotówki i szukamy. Bajka.
Przemo111 napisał(a):Witajcie. Mam pytanko dotyczące lotów krajowych. Chcielibyśmy się wybrać samolotem z Zadaru do Dubrownika i wrócić w ten sam dzień. Wie ktoś coś o cenach, liniach i cze taka trasa jest w ogóle realizowana?
szmallas napisał(a):Tegoroczne wakacje za nami. Chorwacja zdobyta autem pierwszy raz i zanosi się na to, że nie będzie to ostatni
Nie mamy jeszcze sprecyzowanych planów wakacyjnych 2019, ale możliwe że znów padnie na Chorwację, jednak tym razem chcielibyśmy spróbować samolotem. Orientuje się ktoś z Was kiedy warto przeglądać loty? Interesują mnie szczególnie do Splitu w drugiej połowie sierpnia. Miejsce wylotu nie ma większego znaczenia. Patrzyłam teraz, to owszem idzie znaleźć, ale jedynie z przesiadkami, bezpośrednich 3nie widzę (albo nie potrafię znaleźć ).
domi_1 napisał(a):Casian napisał(a):mam pytanie czy w okresie czerwiec sierpień sa loty z Wrocławia do Splitu? Jak tak to jakich linii ?
nic nie lata z Wrocławia do Chorwacji. Ale można lecieć z Katowic do Splitu w sezonie (lub z Warszawy).
Powrót do Alternatywne środki lokomocji