pocztówka28 napisał(a):Oczywiscie autem można wziąć mnóstwo rzeczy i jedzenia. Ale pozniej większość z nich wraca do PL nieruszona
Skąd taka wiedza ?
bluesman napisał(a):pocztówka28 napisał(a):Oczywiscie autem można wziąć mnóstwo rzeczy i jedzenia. Ale pozniej większość z nich wraca do PL nieruszona
Skąd taka wiedza ?
badboytcz napisał(a):8O sprawdziłem, i mi wyskakuje jedno połączenie easyjet za ponad 800 zł... jak Ty to zrobiłeś
pocztówka28 napisał(a):bluesman napisał(a):pocztówka28 napisał(a):Oczywiscie autem można wziąć mnóstwo rzeczy i jedzenia. Ale pozniej większość z nich wraca do PL nieruszona
Skąd taka wiedza ?
Z doświadczenia
Ja nie chcę tu nikogo przekonywać do podróży samolotem, bo wyjazd autem ma baaardzo dużo plusów.
Ale dla dwóch osób jest to niezła alternatywa
Bahama napisał(a):badboytcz napisał(a):8O sprawdziłem, i mi wyskakuje jedno połączenie easyjet za ponad 800 zł... jak Ty to zrobiłeś
No faktycznie już dużo drożej... Ja rezerwowałem na początku grudnia... 3 - 10 sierpnia 2018.
Chociaż... nie ! Wylot 10 - powrót 21(albo 24, 28 ) sierpnia nadal 52 euro...
Artur
malinero napisał(a):pocztówka28 napisał(a):bluesman napisał(a):pocztówka28 napisał(a):Oczywiscie autem można wziąć mnóstwo rzeczy i jedzenia. Ale pozniej większość z nich wraca do PL nieruszona
Skąd taka wiedza ?
Z doświadczenia
Ja nie chcę tu nikogo przekonywać do podróży samolotem, bo wyjazd autem ma baaardzo dużo plusów.
Ale dla dwóch osób jest to niezła alternatywa
A co wraca nienaruszone?
piotrekbeti napisał(a):Na dzisiaj do Splitu 7008 złotych plus opłaty lotniskowe z 1 przesiadką.
piotrekbeti napisał(a):Sierpień. Od soboty do soboty Wizzair z Katowic do Splitu 2dorosłe plus 12latek.Cena z Esky. Może będzie bez prowizji bezpośrednio. Z bagażem rejestrowanym. Po 15-20kg na osobę?
piotrekbeti napisał(a):z 2 pary butów
3 pary to minimum: pełniejsze buty do samolotu i ewentualnie w trudniejszy teren, klapki pod prysznic, no i jakieś klapki/sandałki na plażę i miasto... + buty do wody oczywiście...Raphael napisał(a):Ależ masz potrzeby ja większość czasu w Chorwacji to jednak spędzam boso, więc do samolotu wystarczy mi jedna para butów, ta na nogach.piotrekbeti napisał(a):z 2 pary butów
Powrót do Alternatywne środki lokomocji