napisał(a) bogjan » 21.08.2005 09:02
Warto zjechać na południe ale musisz wziąć pod uwagę jak długi masz urlop. Potem musisz przecież stamtąd wrócić, a gnać na raz z Dubrovnika do Polski to trochę męczące, biorąc pod uwagę, że droga do Splitu jest taka sobie (Jadranska Magistrala). Moim zdaniem czym dalej na południe tym piękniej, osobiście bardzo lubię małe miasteczko nieopodal Dubrownika - Orebic, ale tylko we wrześniu jak nie ma tam tłumów. Wszczycie sezonu traci swój urok. No i chodzą stamtąd promy na Korcule. Na nocleg w apartamencie zakładaj ok. 25 EUR (za 2 os.) i będzie na apartament z kuchnią, łazienką, balkonem i często klimatyzacją.
Kota w worku nie kupujesz, kwaterę wybierasz sama. Bierzesz to, co Ci się podoba. Tylko musisz być w miarę wcześnie, to ważne.
My jedziemy po 12 września, dokładnej daty jeszcze nie znam, uzależniamy to od urlopu mojej drugiej połówki. Jak system nad którym pracuje ruszy bez problemów 12.09, możemy śmiało 14 gnać do CRO, a jak nie kilka dni później.
Jeśli chodzi kontakt alternatywny dla forum to może GG, podaj mi swój nr mailem, jeśli nie chcesz go upubliczniać i napisz w jakich godzinach jesteś przy komputerze.
Pozdrawiam. Piotrek[/quote]
Witaj pięknie
A ja durnowaty ślęczę godzinami nad postami na forum szukajac czegoś takiego.Podaj proszę info, jak jest z apart. bezpośrednio przy plaż i jak ona jest/skały,żwir,kamienie/?
Poniżej moje dwa posty z forum z pełnymi danymi o co mi chodzi.
Pozdrawiam
Janusz
>>Witaj.
Nasatwiłem się w tym roku we wrześniu właśnie na Pejasać.Dziwnie mało informacji na jego temat jest na forum.Czy w swoich "spacerach"po półwyspie widziałeś jakieś podobne chaty z apart.,od strony zachodniej?Oczywiście chodzi mi o min,odległość od morza i przynajmiej fragment choćby żwirowej plaży, a nie same skały.Jakiej mogę spodziewać się ceny za apartament dla 2 osób w 1-szej poł.września?Jadę w ciemno i za każda informację będe wdzięczny,tak Tobie,jak i innym zorientowanym co do Plejasaća
Pozdrawiam
>>Janusz
>Witajcie cro(wszyscy) życzliwi.
Nieubłaganie zbliża sie 03.09.kiedy to ruszam na Plejasac i jak dotąd żadnego namiaru.Czyżby nowicjusze na forum byli mniej godni?Jak dotąd nie stwierdziłem tego.Może stawiam sobie zbyt duże wymagania?Dużo pstrykam i kręcę/foto,film/stąd stała bytność przy plaży;poza wygodą,daje mi sznsę na łapanie każdego światła a strona zach.półwyspu dodatkowo niesamowite zachody słońca,chyba najpiekniejsze w pd.Europie.Jak wspomniałem będę wdzieczny za każdą informację w zamian z rewanżem dostępu zinteresowanym do zobrazowanych wspomnień po powrocie na mojej stronce.
>icon_redface.gif
>Przeciwnikom kryptoreklamy mój adres prywatny:interfam@mp.pl lub GG:2048174,oraz: jbogucki@tlen.
Pozdrawiam z nadzieją
>Janusz