yarko2000 napisał(a):te kiero napisał(a):Michał0404 napisał(a):Jednak rozsadek przemówił do mnie.
Rezerwacja zmieniona na Senj. Postanowiłem tam zrobić baze wypadową (na pewno dojadę na raz tylko 1000km)
Odwiedze Krk,Pag,Jeziora Plitwickie . Troszkę samochodem oraz rowerem. Może się zakocham w Chorwacji
Do Senj jeżdżę już tylko wypoczynkowo-stacjonarnie, nawet miałem sklecić jakąś relacyje z tytułem "Senne Senj", co trochę mówi o tej miejscówce.
Jak pierwszy raz w tamte rejony, to można wypełnić/urozmaicić pobyt różnymi miejscówkami, bliższymi i dalszymi.
No to czekam na relacje
Właśnie przed ostatnim długim weekendem szukałem informacji jak jest w tym rejonie.
Chciałem wyskoczyć na 5 dni, a Senj jest jedną z niewielu miejscowości najbliżej PL.
5 dni spędziłem nad naszym morzem - po raz ostatni
Twoje cytowanie @yarko wskazuje mi, że oczekujesz na relację m.in. ode mnie; w Senj pierwszy raz byłem bodajże w 2017r i tam była eksploracja, potem jeszcze 2x ale mocno wypoczynkowo. Nie przewiduję relacji, no bo szału nie było: plażing, spacering, tarasing. Takie tam senne Senj; aczkolwiek nie powiem zaskoczeniem były dla mnie foty z Twierdzy Nehaj umieszczone w Foap, które zarobiły jakieś $
Raczej właściciel wątku mógłby skrobnąć po powrcie czy zakochał się w Hrvatskiej.
Ps. W tytule wątku można zrobić dopiskę Senj.