Lubuszanin napisał(a):A jesli gosciu mial inny uklad klawiatury?. Moze wyslesz go do sklepu po inna?.Mnie tez zwrocisz uwage?
nie bo widzę, że to nie ma sensu ale życzę Ci aby Twoje dzieci nie okazały się dyslektykami
Rysio napisał(a):Oki, niech będzie bo ortografja to NAWYK, czensto nielogiczny, ktury lódzie ocięrzali ómysłowo nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom.
Tak lepiej lós, blós i ożeszki tylko czy hcemy rzeby to foróm tak wyglondało
aha moga tysz pisać po slonsku yno ch.j wjy wjela bydziecie rozumjeć bo przeca tak mi je lepij bo po pjerona sie byda wysilać i haratać klawiyr bez synsu. To co jadymy tak dalij
gospodarz napisał(a):Rysio napisał(a):Oki, niech będzie bo ortografja to NAWYK, czensto nielogiczny, ktury lódzie ocięrzali ómysłowo nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom.
Tak lepiej lós, blós i ożeszki tylko czy hcemy rzeby to foróm tak wyglondało
aha moga tysz pisać po slonsku yno ch.j wjy wjela bydziecie rozumjeć bo przeca tak mi je lepij bo po pjerona sie byda wysilać i haratać klawiyr bez synsu. To co jadymy tak dalij
Rysiu może zapodaj jakie mp3. Bardzo lubia ślonska godka (dobrze napisałem?) ale dużo lepiej wypada ona w realu.
Część mojej rodziny mieszka na Śląsku i przyjemnie się ich słucha choć nie zawsze można zrozumieć
gospodarz napisał(a)::lol:
Dzięki za zaproszenie, może kiedyś skorzystam.
Myśla że już po czecim wszistko ganz byk wiedzioł.
szaki17 napisał(a):Mjało byc o drodze do horwaci a wyszlo jak zafsze,pyskufka
Rysio napisał(a):szaki17 napisał(a):Mjało byc o drodze do horwaci a wyszlo jak zafsze,pyskufka
O drodze do Chorwacji to już tu milion razy było - tak samo jak po ile gaz, ropa, benzyna, płyn do spryskiwaczy itp. Jednak jak komuś się nie chce jednego posta porządnie napisać to i na szukanie za leniwy - ale nie o to chodzi bo link do miejscowości podałem w 1 odpowiedzi domyślając się jak ma brzmieć poprawna nazwa miejscowości bo pytający nawet tego nie wiedział a listów przewozowych i innych dokumentów celnych to raczej na odpierdo.l nie piszą więc chyba przepisać było za ciężko. Jak się Ciebie zapytam gdzie w Polsce leżą Giraltovicze to co mi odpowiesz a ja ot sobie tylko na odpierdo.l nazwę napisałem.
Pozdrav