Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

samochodem dostawczym do chorwacji/Zagrzeb

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.02.2007 10:29

Lubuszanin napisał(a):A jesli gosciu mial inny uklad klawiatury?. Moze wyslesz go do sklepu po inna?.Mnie tez zwrocisz uwage?

nie bo widzę, że to nie ma sensu ale życzę Ci aby Twoje dzieci nie okazały się dyslektykami :wink:
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 23.02.2007 10:51

Dyslekcja to modna jest od kilku lat ;)
Ostatnio edytowano 23.02.2007 11:46 przez Lubuszanin, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.02.2007 11:06

Kiedyś było się osłem i dostawało po łapach od Pani od polskiego teraz nazywa się to dysleksja i dostaje się psychologa szkolnego.

Mama jest nauczycielem - sprawdza zadanie w 1 klasie gimnazjum - uczeń zadania nie ma - pytanie - dlaczego :?: bo nie było internetu :lol: także piszmy dalej jak analfabeci - dzieci z tego skorzystają :wink:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 23.02.2007 11:21

Rysio wylózój pofszczymaj sję ot ustrzypliwosci tego typu. Gość się grzecznie pyta, prosi o radę, jedzie w interesach, oczekuje pomocy a Ty mu palce do oczu? Bez urazy.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.02.2007 13:38

Oki, niech będzie bo ortografja to NAWYK, czensto nielogiczny, ktury lódzie ocięrzali ómysłowo nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom.

Tak lepiej :?: :wink: lós, blós i ożeszki tylko czy hcemy rzeby to foróm tak wyglondało :?:

aha moga tysz pisać po slonsku yno ch.j wjy wjela bydziecie rozumjeć bo przeca tak mi je lepij bo po pjerona sie byda wysilać i haratać klawiyr bez synsu. To co jadymy tak dalij :?: :lol:

zmiana:
Ps. I odróżniam byka, który się ot zdarzył (bo .... nie wymagam od nikogo bycia orłem) od byków popełnianych notorycznie bo piszemy posta jak napisałem na początku "na odpierd.l". W mojej opinii świadczyć to może o wielu rzeczach w tym o braku szacunku dla pozostałych użytkowników forum a chyba wszyscy wymagamy choćby minimum szacunku dla nas samych choć może się mylę. :roll:
Ostatnio edytowano 23.02.2007 13:58 przez Rysio, łącznie edytowano 2 razy
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 23.02.2007 13:54

Rysio napisał(a):Oki, niech będzie bo ortografja to NAWYK, czensto nielogiczny, ktury lódzie ocięrzali ómysłowo nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom.

Tak lepiej :?: :wink: lós, blós i ożeszki tylko czy hcemy rzeby to foróm tak wyglondało :?:

aha moga tysz pisać po slonsku yno ch.j wjy wjela bydziecie rozumjeć bo przeca tak mi je lepij bo po pjerona sie byda wysilać i haratać klawiyr bez synsu. To co jadymy tak dalij :?: :lol:

Rysiu może zapodaj jakieś mp3. Bardzo lubia ślonska godka (dobrze napisałem?) ale dużo lepiej wypada ona w realu.
Część mojej rodziny mieszka na Śląsku i przyjemnie się ich słucha choć nie zawsze można zrozumieć :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.02.2007 14:02

gospodarz napisał(a):
Rysio napisał(a):Oki, niech będzie bo ortografja to NAWYK, czensto nielogiczny, ktury lódzie ocięrzali ómysłowo nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom.

Rysiu może zapodaj jakie mp3. Bardzo lubia ślonska godka (dobrze napisałem?) ale dużo lepiej wypada ona w realu.
Część mojej rodziny mieszka na Śląsku i przyjemnie się ich słucha choć nie zawsze można zrozumieć :)

Gospodorz pieronie jedyn a niy możesz przijechać siednymy se kaj w szynku to sie nasuchosz. Jakby co to moga za tumacza robić jakbyś już blank nic niy rozumioł ale z tego co wiym to po pjontym birze ludziska szybko sie uczom :wink:
Ostatnio edytowano 23.02.2007 14:28 przez Rysio, łącznie edytowano 1 raz
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 23.02.2007 14:17

:lol: :lol: :lol:
Dzięki za zaproszenie, może kiedyś skorzystam.
Myśla że już po czecim wszistko ganz byk wiedzioł.
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 23.02.2007 14:45

gospodarz napisał(a)::lol: :lol: :lol:
Dzięki za zaproszenie, może kiedyś skorzystam.
Myśla że już po czecim wszistko ganz byk wiedzioł.

dla kolegi gospodarza -

http://www.slonskyradio.eu/
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 23.02.2007 15:28

banko napisał(a):
dla kolegi gospodarza -

http://www.slonskyradio.eu/

Dzięki :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.02.2007 19:11

Mjało byc o drodze do horwaci a wyszlo jak zafsze,pyskufka :cry:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 23.02.2007 19:22

No właśnie. Proponuję www.odleglosci.pl/mapa-europy-trasy.php
Często korzystam i polecam. :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.02.2007 19:22

szaki17 napisał(a):Mjało byc o drodze do horwaci a wyszlo jak zafsze,pyskufka :cry:

O drodze do Chorwacji to już tu milion razy było - tak samo jak po ile gaz, ropa, benzyna, płyn do spryskiwaczy itp. Jednak jak komuś się nie chce jednego posta porządnie napisać to i na szukanie za leniwy - ale nie o to chodzi bo link do miejscowości podałem w 1 odpowiedzi domyślając się jak ma brzmieć poprawna nazwa miejscowości bo pytający nawet tego nie wiedział a listów przewozowych i innych dokumentów celnych to raczej na odpierdo.l nie piszą więc chyba przepisać było za ciężko. Jak się Ciebie zapytam gdzie w Polsce leżą Giraltovicze to co mi odpowiesz :?: a ja ot sobie tylko na odpierdo.l nazwę napisałem. :wink:

Pozdrav
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 23.02.2007 19:36

Rysio napisał(a):
szaki17 napisał(a):Mjało byc o drodze do horwaci a wyszlo jak zafsze,pyskufka :cry:

O drodze do Chorwacji to już tu milion razy było - tak samo jak po ile gaz, ropa, benzyna, płyn do spryskiwaczy itp. Jednak jak komuś się nie chce jednego posta porządnie napisać to i na szukanie za leniwy - ale nie o to chodzi bo link do miejscowości podałem w 1 odpowiedzi domyślając się jak ma brzmieć poprawna nazwa miejscowości bo pytający nawet tego nie wiedział a listów przewozowych i innych dokumentów celnych to raczej na odpierdo.l nie piszą więc chyba przepisać było za ciężko. Jak się Ciebie zapytam gdzie w Polsce leżą Giraltovicze to co mi odpowiesz :?: a ja ot sobie tylko na odpierdo.l nazwę napisałem. :wink:

Pozdrav

to ja sobie pozwole kolege zacytowac

cicho mie tu :!: :D :D :D

plisssssssssssssssssssssss :!:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.02.2007 19:41

oki :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

samochodem dostawczym do chorwacji/Zagrzeb - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone